Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

No witam wszystkich, w wyścigu o fotel o moderatorski okazałem się zbyt wolny, widać to na filmie :mrgreen:

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mam wiecej czasu dla siebie, a zaraz Panie bedą biegać na nartach, wiec loguot :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dissident, co Tobie dziś? :pirate:
no bo tak trochę mi głupio :( nie wiem, czy mogę tutaj pisać? :oops: tak ciężko mi się przełamać, bo boję się, że ktoś mnie wyśmieje i nie zrozumie tego co czuję :( bo posądzi mnie, że jestem jakiś inny, wstydzę się tego. :oops:
Dissident' date=' witamy na ogólnym :twisted::mrgreen:[/quote'] dziękuje za miłe przywitanie, ale administrator musi być zawsze miły :( administrator dba tu o wszystkich i radą i wsparciem, bije od Ciebie ciepło, to bardzo miłe, wiem też, że jeśli ja się przełamię, co wcale nie jest takie proste :oops: to może komuś to pomoże i pójdzie w moje ślady, ale na razie mam opory, nie gniewajcie się :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pozycji usera lepiej mi się pisze, jak bym np. chciał tak w ramach trolerki one man show'owi za jego wzór w dziale shizofenia, przyznać nagrodę Nobla, to lepiej przecież to zrobić z pozycji usera, a nie moda :D

Ogarnąłem też projekt i toporek jest odrestaurowany, zaraz się bedę chwalił zdjeciami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bo tak trochę mi głupio :( nie wiem, czy mogę tutaj pisać? :oops: tak ciężko mi się przełamać, bo boję się, że ktoś mnie wyśmieje i nie zrozumie tego co czuję :( bo posądzi mnie, że jestem jakiś inny, wstydzę się tego. :oops:

Ale na tym forum wszyscy są z deka, hmmm...specyficzni.

Nawet jak pokażesz jakoś swoją inność to nie będziesz tu odosobnieniem ;) .

Liber8, dawaj zdjęcia ciupagi! :pirate:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na drugim zdj widzimy mojego pomocnika, ale wstydzi się kamery.

Poza tym był to toporek nie do drewna a do mięsa, stąd ślady rdzy i zaschniętej krwi na pierwszym zdj. :D

Zabrakło mi drobnego papieru ściernego i końcowy efekt polerowania sobie odpuściłem :D

[attachment=3]IMG_20171211_084535_HDR.jpg[/attachment]

[attachment=2]IMG_20171211_084612_HDR.jpg[/attachment]

[attachment=1]IMG_20171211_101854_HDR.jpg[/attachment]

[attachment=0]IMG_20171216_122735_HDR.jpg[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dissident,

Liber8, spoko "nożyk"

:uklon:

metal/stal się czymś impregnuję?

stal się hartuje w piecu ;) a potem to nie wiem, ja już nie będę z tym nic robił.

Myślałem nad tym, żeby za grosze kupić na złomie jakieś metalowe zardzewiałe badziewie i to odnowić. Sam nie wiem do końca co miałoby to być, bo pracuję teraz nad czymś innym :pirate:

Lilith, czekamy na zdjęcie wątku jedzeniowym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.