Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Liber8, koleje wiatrołomy się zapowiadają w okolicach Baraniej :/ .

Niestety tak :(

Screen z google, dojeżdżałem tą drogą do szkoły, na czerwonym obszarze rosły takie same drzewa jak te co widać w oddali, łamało je jak zapałki i spadały na drogę, byliśmy wtedy uwięzieni w autobusie,

napie#$%ło drzewami z każdej strony, ratowali nas strażacy, z tego co pamiętam nikomu nic się nie stało, straty - parę przygniecionych samochodów, hektary połamanego lasu :/

I mam traumę z tego powodu, może nie jakąś wielką, ale nie lubię wiatru. Mogłem w ten dzień nie iść do szkoły :D

[attachment=0]istebna.jpg[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, kiedyś się śmiałem z kolegi w akademiku jak przeżywał pierwszą wizytę w domu swojej narzeczonej (obecnie żony). Zrobił małe rozeznanie i dowiedział się, że jej ojciec to zapalony kibic. A że chłopak w ogóle się na piłce nożnej nie znał, to par dni przed wyjazdem zabrał się za wkuwanie na blachę tablic wyników polskiej ligi z gazety :D .

Moja beka się skończyła, kiedy pare miesięcy później sam znalazłem się w takiej sytuacji. Jak się dowiedziałem że rodzice mojej lubej są oboje nauczycielami matematyki, na drugi dzień poleciałem do biblioteki po tablice matematyczne :pirate: .

Uciekam, zabieram się za remoncik.

Do później ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, to ja się budzę obok trzech facetów. Jeden na poduszce obok, dwóch śpi w nogach. :P

Sodoma! Gomora! Rozpusta!

deus-vult-heathen_c_7093221.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w grudniu zawsze same nieszczescia, zazwyczaj caly swiat wali mi sie na głowę, wale samobója i kończy się szpitalem, kompletnie wariuję i zapadam się pod ziemię.

mam nadzieję że w tym roku będzie inaczej, więc grzecznie czekam i obserwuję jak kot w kryjówce, nie podejmując żadnych istotnych decyzji.

Klomipramina - 150mg
Pregabalina
- 300mg
Flupentyksol - 2mg

Chloroprotiksen - 100mg (na sen)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.