Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

A Kukiz już twierdzi, że Komorowski znał wcześniej pytania. :D Wiedziałem, że tak będzie. Kolejna debata sfałszowana. :uklon:

Tak, Duda jest jak Rocky Balboa. Tępy z twarzy i tępy w głowie. Tylko Rocky miał przynajmniej "jaja", a Duda ma Prezesa tam, gdzie normalny facet ma przyrodzenie.

Rocky rulez! Grande cojones.

Znał pytania, tylko mu się kartki potasowały ;

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duda ma Prezesa tam, gdzie normalny facet ma przyrodzenie.

:shock:

... masz rację, polityka dzieli i to bardzo :?

To dlaczego pan D. blokuje etat na uczelni??? (bosz... w moim kochanym Krakowie) ?

Przecież Ci to dzisiaj wytłumaczył ;) Skoro taki ukochany, to trzeba było tu zostać i ściągnąć Davina ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, a Ty już zamilcz bo nie mam ochoty z tobą dyskutować. ;)

Dobra spoko. ale tak troche słoma Ci wystaje z butów rzucając takimi wyrażeniami ;)

jakimy wyrazeniami?

niestety jak z pane D. tak i ze zwolennikami PISu nie da sie dyskutowac...

ciemnogród :)

Po prostu maciek, żalosne... ja nie powiedzialam ze wyjade. Tylko ze zmienie obywatelstwo. Bo wstyd byc Polakiem z takim prezydentem.

A o moja prace sie nie martw... i o to ile zarabiam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się niedobrze robi, od samego patrzenia na Dudę, z tym jego przyklejonym cynicznym uśmieszkiem do gęby bez wyrazu i tym jego ą ę jaki ja jestem porzondny i jak wam super zrobię, och Polska moja Ojczyzna...:blabla: Na ustach wzniosłe ideały, wspólnota, szacunek, wierność zasadom, wartości, a w praktyce nawet wyznaczonego czasu na wypowiedź nie umie uszanować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komorowski rozjechał Dudę w każdy możliwy sposób, dwukrotnie. Niestety, może to nie wystarczyć, bo przez pięć lat nie było widać takiej aktywności w posunięciach Prezydenta. No ale i tak nie ma alternatywy. Duda to nie tylko ignorant, ale zwykły sługus Kaczyńskiego i Watykanu, nie starał się nawet tego ukrywać. Miałem o nim nieco lepsze zdanie (ale tylko trochę lepsze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra spoko. ale tak troche słoma Ci wystaje z butów rzucając takimi wyrażeniami ;)

Wybacz ale nie trafiłeś bo nie jestem ze wsi. ;)

jak wygra pan D. zmieniam obywatelstwo :mrgreen::mrgreen:

I krzyż na drogę :great:

Powodzenia w anglii na zmywaku bo za platformy lepszej pracy nie znajdziesz

To za granicą tylko Anglia jest? Wszyscy na zmywaku pracują? :mrgreen: Ty kur*a byłeś kiedyś za granicą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam się wstydzę od 5 lat że Prezydent mojego kraju nie potrafi uszanować kraju z tradycjami jakim jest Japonia i jak małpa skacze po krzesłach i woła swojego przydupasa Szoguna Kozieja. Do tego pisze BUL, podwyższa podatki, chodzi na spacery z czekoladowym orłem, podwyższa mi również wiek emerytalny. Do tego również ma dziwne relacje z mafią WSI

Kuva wolałbym już oszołoma Korwina niż tego człowieka co sie na ciecia na parkingu nie nadaje bo by zasnął na posterunku a auta by ukradli.

Nie życzę sobie takiego nieroba za prezydenta!

Nie ma żadnych propozycji. Przez 2 debaty zajmował się jedynie atakowaniem Dudy zamiast prezentowaniem jakiegoś planu dla Polski.

Na szczęście sumienie mam czyste bo na niego nie głosowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakimy wyrazeniami?

niestety jak z pane D. tak i ze zwolennikami PISu nie da sie dyskutowac...

ciemnogród :)

O, hahahah, kurna,najpierw każą mi milczeć a potem mówią, że sie ze mną nie da dyskutować.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi się najbardziej podobała debata z 10-cioma kandydatami, a ta dziś była najgorsza, Komorowski przynudzał a duda nie odpowiadał na pytania choć w przypadku pytań Olejnik się nie dziwie bo były ekstremalnie tendencyjne. Za mało było polityki społecznej i gospodarczej no ale w końcu to domena parlamentu nie prezydenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.