Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Porządne chłopy z forum ;-)

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

harlancoben napisał(a):
ja również zgłaszam amfce. szczery, prostolinijny, nie boi się mówić, co myśli i nie owija w bawełnę. charakterny. takich ludzi do budowania przyszłości narodu nam trzeba.

amfce to nie chłop tylko raczej bot który ma za dużo spamu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również nominuję do statuetki Amfce. Za niebanalne podejście do spraw dnia codziennego. Jego ,,Amify'' idące zawsze pod prąd, oplatające serce spokojem, nadzieją i bezpieczeństwem. Upór i konsekwencje godną naśladowania i wirtuozi flow militari języka ojczystego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno napisał(a):
  Kat_ napisał(a):
Rozumiem, ze wedle autorki tematu, porządne chłopy to te, które nie uprawiają seksu :twisted:

jak o to chodzi to ja jestem jak najbardziej porządny :mrgreen: seks to samo zło :twisted:

Jak wyjdę z nerwicy i depresji, to jak słowo daję wsiadam w pociąg i jadę do Żelistrzewa :105::105::105: ( nawet wbrew woli OTA )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk napisał(a):
To nie ja :D nie chadzam do kościoła,popieram Palikota( nie zawsze),oglądam filmy XXX,jem czasem mięso w piątek.

Nie chodze do koscioła,nie wierzę w boga wspieram socjalizm,przekraczam prędkość, chlam jak czołg na poligonie i cieszyłem się z wypadku Tu 154 podrygując przy one way ticket. HA jestem lepszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi