Skocz do zawartości
Nerwica.com

Portale randkowe - hit czy kit?

niosaca_radosc

Rekomendowane odpowiedzi

carlosbueno, a masz coś przeciwko Ślązakom ??? Nie mieszkam ani w Żeli ani nie jestem typową Ślązaczką ( skąd takie przypuszczenie ? ) ... a z mojego miasta jest nawet bezpośrednie połączenie kolejowe do Gdynii ... tylko obecnie z powodu fobii nie mogę skorzystać :bezradny: Ale powiat pucki dobrze znam i wszystkie pomniejsze dziury ( Gnieżdżewo, Swarzewo, Luzino, Mrzezino idt. )... nawet miałam kiedyś marzenie, żeby być nauczycielką właśnie w gimnazjum w Żelistrzewie ... ale nie wypaliło :bezradny:

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale wyrosła Ci konkurencja na forum ... detektywmonk w akcji :mrgreen:

Carlos, jakiej Ty dziewczyny właściwie szukasz ? A może jednak chcesz zostać starym kawalerem ? Jak to z Tobą jest ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlos, jakiej Ty dziewczyny właściwie szukasz ?
A kto powiedział że szukam.

Sam wstawiałeś ogłoszenie i wiecznie narzekasz, że żadna Cię nie chce !

A Ty pochodzisz z tych stron, masz tu rodzinę że nawet takie dziury znasz bo raczej na to nie są turystyczne miejscowości które znają obcy ludzie. :mrgreen:

Ja mam wszędzie wtyki Carlosie 8) A tak poważnie, to po prostu prawie każde wakacje spędzałam na Wybrzeżu Gdańskim w Karwii lub Ostrowie, a po drodze zwiedziło się to i owo. I jestem zafascynowana ziemią pucką, a w odległej przyszłości chciałabym założyć jakiś pensjonat z miłym kawalerem i trzepać na tym niezła kasę :lol: Te dziury znam pobieżnie ( mam po prostu bardzo dobrą pamięć do wszystkich nazw i nie tylko ), jedynie w Swarzewie byłam w tym słynnym Sanktuarium Maryjnym ;) Pozostałe wiochy mijałam pociągiem do Helu ( jak to ładnie u was mówią, u nas to by było raczej na Hel 8) ), Gnieżdżewo - samochodem. A tak w ogóle to wypraszam sobie :nono: ja się obca tam nie czuję !

Carlosie, a teraz pytanie do Ciebie - Dlaczego uważasz, że jestem za Śląska ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Rzadko bywam na plaży bo źle znoszę słońce i nudno jest , ale na pewno nie zawodowo.

To widzę Carlosie, że mamy coraz więcej wspólnego ( aż podejrzane to zaczyna być :roll: ), bo ja też nie lubię słońca i zdecydowanie wolę w cieniu drzew posiedzieć, ale czasem nie dało rady :bezradny: No, ale za to spacery brzegiem morza albo tuż przy wydmach to już jak najbardziej :P

A teraz nagle panowie zaczęli Cie interesować?

Ano zaczęli ( tylko póki co nie w kontekście seksualnym, ale zawsze :mrgreen: ), zwł. z powiatu puckiego. Sama tego nie kumam :? To wszystko przez forum :time:

Carlosie, a kiedy Ciebie zaczęły interesować dziewczyny :shock: ?

Ciociu refren przepraszam :uklon: Nie mogłam się powstrzymać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytuj:

Carlosie, a kiedy Ciebie zaczęły interesować dziewczyny

gdzieś od 14 roku życia ale się z tym nie ujawniałem, ale teraz chyba coraz mniej

Pózno Carlos .Ja trzepałem konia na potęgę od ( jak pamiętam ) gdzieś 10 roku życia . Przeorałbym w tamtym czasie niejedną cipuncję .I w ten sposób najpełniej i najdoskonalej jak na tamten czas wyrażałem swoje zdrowe zainteresowanie płcia piękną Teraz to w tym temacie jestem seksualnym Titaniciem na samym dnie morza . Co tam , jak napisała koleżanka Arasha " starośc nie radość " . W dodatku

łykam skuteczny chemiczny kastrator Paro i nie w głowie mi na dziś oklepane "seks przydody z żoną pod kołderką " , choc czasami , jak to czasami trza zlać nasienie z kręgosłupa ;) Echchch, w morde jeża , a kiedys myslałem ,że życie to różowa podniecająca romantyczna przygoda -Pudło ! Proza życia i zmarszczki na dupie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi