Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

@Lunaa gratuluję 666 postów na forum :D 

1 godzinę temu, Lunaa napisał:

bo czuje sie jakos niewyraznie wrzucajac tu fotke

Przerabiane foty na których niewyraźnie widać użytkownika  lepiej umieszczać w innym wątku, kategoria - sztuka :D  W mej pamięci utkwiło zdjęcie jak stoisz na szlaku górskim i masz pod skrzydłami syna :D 

Wrzuć go jeszcze raz to wszyscy będziemy się zachwycać jego pięknem :D Jesteś jak kobieta z początku piosenki "Dzieci Bogów - Sławianie | 432 Hz".

A powszechny problem jest taki, że mamy coraz więcej lat i przybywa też czasami kilogramów :D Dobrym sposobem jest na to rower :D 

Jak czasem jadę to spotykam Panie między 30 - 40 rokiem życia, na rowerkach ostro walczą z nadwagą :D  ruch na świeżym powietrzu to podstawa. Siedzący tryb życia i nadmiar jedzenia nas zabije. Zobaczycie. Nie damy się zabić cukrzycy, jesteśmy na to za mądrzy, 3.000.000 cukrzyków podobno mamy :D 

Z góry przepraszam osoby z cukrzycą, ale ostatnio czytałem artykuł, że jakiś biedak 150 kilogramowy nie domagał :lol: Miał atak i inny biedak pomyślał, że zamiast cukrzycy ma schizofrenię :mrgreen: I finał tej historii był taki, że 150 kilowy waleń, poczuł się urażony faktem, że inny człowiek pomyślał o nim, że ma schizofrenię :lol: :lol: Napisano to w takiej intonacji, że schizofrenicy to kompletne dno społeczne i biedacy na łożu śmierci umierający z przejedzenia, nie życzą sobie, żeby ktoś ich porównywał do eleganckich, zgrabnych panów, uprawiających sport, Fdwudziestkowców rasowych :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Karalajna napisał:

@MireadhMam rodzinę w Olsztynku i uwielbiam Olsztyn. Pamiętam jaka była masakra, jak Wam budowali te linie tramwajowe 🙂

Masakra jeszcze będzie, bo chcą budować następne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, sereneyed napisał:

@Liber8 fryzura zdecydowanie in plus względem poprzedniego zdjęcia

Thx, później wrzuce je na fb i będę żebrał o lajki jak heroinista o działkę :D 

Lepszą byś miał większą brodę, albo w ogóle bez brody. Zaczekaj az się Panie wypowiedzą.

14 godzin temu, Lunaa napisał:

ależ ty masz pamięć :D Niestety tamtej fotki już nie wrzucę ale może kiedyś coś tu zamieczczę nowszego ;)

Dziury mam w pamięci ale niektóre rzeczy utkwiły :D 

@SarkastyczneSerce jesteś jak Andrew Kreisberg, ten scenarzysta, nie wiem kim dokładnie jest, ale szycha hollywoodzka, ja bym do niego na Twoim miejscu natychmiast pisał, że chcesz być jego młodszym sobowtórem :D i przystojniejszym bo on już trochę zdziadział :D 

Nie biorąc pod uwagę fryzury, identyczne macie rysy :D 

andrew_kreisberg__-_h_2015.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Karalajna napisał:

@SarkastyczneSerceTo wrzuć jeszcze jakieś swoje zdjęcia. Skoro i tak irytujesz żeńską część forum nerwica, a do tego jesteś narcyzem 🙂 ,to może sobie chociaż popatrzymy na jakieś męskie ,,ciacho" 😉

Do ciacha to mi brakuje genów ;)
No i nie takie proste znaleźć swoje zdjęcie gdy się ich nie robi :D
Ale coś zaraz wrzucę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 godzin temu, Karalajna napisał:

@SarkastyczneSerce, @sereneyed Ja już nie rozumiem tego forum 🙂 Siedzą tu sami przystojni faceci, piszą niby o samotności, absurd. Niedługo to nam się tu zrobi sympatia.pl

@Karalajna, po Twoich zdjęciach ujawniło się dwóch chłopaków, przypadek? Nie sądzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@anemon nie ma przypadków :D Dziś czuję średnio, dostałem zaledwie dwa lajki na fb, ale za to od kogo 😍 😍 Przestałem odczuwać głód lajków :D Wystarczą mi 2. Wpisał mi się też w komentarzu mój nauczyciel duchowy, lepiej być nie może :D 

@Karalajna jak będzie konkurs na miss forum to masz jeden z moich głosów :D A może jako najprzystojniejszemu użytkownikowi, głosy będą liczyć mi się podwójnie, więc będziesz mieć x2 :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Liber8dziękuję. Zawsze to jakieś osiągnięcie życiowe: Miss Nerwica 2018 :classic_biggrin:

Tak sobie myślę, że chyba powinnyśmy jakoś strzec tych wszystkich Naszych przystojnych Użytkowników płci męskiej przed dziewczynami, które mogą tu przyjść z innych forów i udawać chore, aby podrywać facetów 🙂   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, Karalajna napisał:

Tak sobie myślę, że chyba powinnyśmy jakoś strzec tych wszystkich Naszych przystojnych Użytkowników płci męskiej przed dziewczynami, które mogą tu przyjść z innych forów i udawać chore, aby podrywać facetów 🙂   

Niebanalna strategia podrywu :D Nie wiadomo czy od takiej uciekać czy docenić zaangażowanie :D Ale jestem pewien, że byłbym, co najmniej na początku, bardzo zaangażowany w poznanie takiej dziewczyny wiedząc to.

4 minuty temu, Lilith napisał:

Miło zobaczyć wreszcie twarze osób, których posty podczytuję ;) 

To jest akurat ciekawe, forum o określonej tematyce, większość z nas ukrywa doskonale swoje problemy przed bliskimi w realnym świecie, a tutaj, tutaj jednak wrzucamy te zdjęcia przełamując obawy. Bo nie ukrywajmy, dla głupich algorytmów Google odszukanie profilu na FB na podstawie zdjęcia wrzuconego tutaj zajmie może dwie dziesiąte sekundy. Drugie co jest ciekawe to to, że my tutaj wszyscy jesteśmy ładni :D Nawet jeżeli nie podobamy się sobie samym to taka seria pozytywnych komentarzy może podbudować ego 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lunaa a czemu na chwilę? A niech wiszą zdjęcia na forum do końca świata, niech wszyscy patrzą i podziwiają, jacy jesteśmy wszyscy piękni :D 

@Karalajna Miss 2018 należy do Caricy Milicy, do zgarnięcia jest tytuł za rok 2019 :D 

I jak wygrasz, to potem możesz chwalić się nim, mówić koleżankom, że głosowali na Ciebie przystojni użytkownicy, a nie jacyś otyli cukrzycy :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Liber8 wykorzystałam obecność @Lilith na forum więc wstawiłam na chwilę :D Chciałam to już dawno zrobić ale nie ma możliwości usuwania samemu teraz załączników. Nie chcę za długo gdyż nie lubię jak gdzieś moje fotki są w sieci....dlatego je szybko zawsze usuwam choć kontury zostawię ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi