Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, wypadek miałam bardzo dawno, ponad 10 lat temu ale jedną bliznę na twarzy po szyciu mam do teraz. Tzn. ujmę to tak - ja wiem, że ona tam jest i ja ją widzę (głownie gdy jest mróz) ale generalnie nie jest widoczna jeśli ktoś nie wie, że tam jest. Druga rzecz, to taka, że miałam na połowie twarzy zdarty naskórek/częsciowo skórę i chyba teraz tak mam, że na połowie twarzy mam skórę bardziej brażliwą i bardziej zniszczoną. Przez tą "pozszywaną" twarz mam z jednej strony bardziej naciągnięta skrótę niż z drugiej, co też widać patrząc na oczy bo mam sporą asymetrię. Niedawno dermatolog stwierdziła też łuszczycę dlatego jakies tam kremy mam. A z twarzą głownie problem jest taki, że ja mam tłustą cerę a jednocześnie strasznie suchą skórę, czyli tak trochę do dupy rzekłabym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, Rozumiem. Łuszczycy pomożesz Kochana jeśli będziesz przestrzegać zasad leczenia. Wiem, że jest trudna w leczeniu, ale znam osoby, które opanowały sytuację. Masz cerę mieszaną :D Pewnie tłuste czoło, brodę, a policzki suche. To standard ;) Odpowiednie kosmetyki i jest git ;)

Nie przejmuj się :* Jesteś miłą, sympatyczną osóbką :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, wiesz w obecnych okolicznościach jakoś ten problem zszedł u mnie na bardzo odległy tor więc w sumie, to nie przejmuję się tym za bardzo. Niemniej dziękuję za dobre słowo, to miłe ;).

Nie przejmuj się :* Jesteś miłą, sympatyczną osóbką :D

No teraz, to przesadziłaś - zgłaszam post :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smarterchild, Oj, to bardzo przykre co Cię spotkało :(

Mam nadzieję, że spotkasz jeszcze swoją połówkę.

Związek to też zaufanie, takie bezgraniczne zawierzenie.

Nie wiem czego zabrakło w Waszym związku, każdy ma swoje potrzeby, ale myślę, że może zaangażowania, otwarcia na drugą osobę. Nie mam na myśli tutaj Ciebie bo przecież każdy ma swoją prawdę. Prawda też jest taka, stwierdzam z autopsji, że egoizm, z wyłączeniem tego zdrowego psuje wszelkie związkowe relacje.

Wolfx, żartujesz chyba :P

detektywmonk, Oj Ty podrywaczu, komplemenciarzu jeden :great:

Dzięki Monika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, Zgłoszenia nie przyjmuję ;) Niedobroto Ty! ;)

:*

I tak się ciesz, że nie zgłosiłam tego do prokuratury :twisted:;)

Dobra, nie off-topuję już ;).

Tak czy siak, Moniko, to wiesz jak poprawić komus nieco nastrój, dziekuję ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, no widzisz, chociaż na chwilę się udało ;).

Teraz jeszcze fota musi być bo zawsze miło popatrzeć na "dobre forumowe dusze" ;).

Ale będę wybredna, jakaś z uśmiechem by się przydała bo zawsze taką poważną minę masz, że aż strach się bać łamać regulamin forum hihi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, to w takim razie chyba muszę sie śmiertelnie obrazić, gdyż jestem śmiertelnie nieusatysfakcjonowana zamieszczonymi zdjęciami :twisted: .

Ale bez kitu, na pierwszym zdjęciu jak rasowa modelka, nawet ta postawa i mimika a przy tym naturalność ;). Jakbyś reklamowała jakiś outfit w moim stylu, to normalnie aż bym kupiła ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, Wiesz.. w ostatnich dwóch dniach pobytu zdaliśmy sobie sprawę, że nie mamy fotek i na szybko robiliśmy je sobie. Mój puzel fajnie pstryka. W rzeczywistości nie jestem taka piękna uwierz :mrgreen:

Ale dziękuję za komplement.

Zastanawiam się czy nie będzie bulwersacji z powodu negliżowego zdjęcia, najwyżej usunę :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, Wiesz.. w ostatnich dwóch dniach pobytu zdaliśmy sobie sprawę, że nie mamy fotek i na szybko robiliśmy je sobie.

Wiesz, takie foty są chyba własnie najlepsze niż takie pozowane i przemyslane na milion sposobów ;).

Mój puzel fajnie pstryka. W rzeczywistości nie jestem taka piękna uwierz :mrgreen:

No tak, zapomniałam, że w Twoim wieku, to człowiek się już powoli sypie :twisted:

Ale ok, faktem jest, że nie widziałam Cię w realu więc ocena może mieć pewien margines błedu ;).

Zastanawiam się czy nie będzie bulwersacji z powodu negliżowego zdjęcia, najwyżej usunę :smile:

W poniedziałek odwiedzi Cię prokurator :twisted:

Nie przesadzajmy z tą "golizną", normalne zdjęcie na plaży. Mnie np. moga bardziej gorszyc niektóre twarze a przecież nie ma cenzury ani w jednym ani w drugim zakresie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, w dzisiejszych czasach cięzko ludziom do emerytury dożyć więc wiesz ;).

A tak na poważnie, to oczywiście z sędziwym wiekiem, to drobny żart, który ma podkreślać "młodą" urodę w stosunku do wieku ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi