Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Może niech ktoś stworzy jakiś temat o kotach na tym forum ( spokojnie, ja się za to nie biorę :!: ), skoro prawie w każdym temacie prędzej czy później trafia się jakiś koci off-top :roll: Po cholerę modzi mają to wyrzucać do kosza, skoro mógłby być sobie wątek, w którym wszyscy miłośnicy i przeciwnicy kotów mogliby sobie swobodnie podyskutować, a nawet się poobrzucać kocimi fotkami :lol: ( co i tak nagminnie się dzieje )

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, .... chyba tego nie skomentuje. Ja jestem za tym, ze kotów nie powinno sie z domu wypuszczac. Po tym jak mojemu kotu ktoś kiedyś kregoslup przetracil i mial amputowany ogon, chodzil w pampersach mam zalozona siatke na balkon, w oknie od kuchni ogranicznik a reszty okien sie nie otwiera. Moje koty sa zdrowe, wykastrowane czysciutkie i przynajmniej nie stanie im sie krzywa. nie wypadna z okna ani nic. Tak powinno byc.
Ale czy są szczęśliwe? znając kocią naturę to nie bardzo. Moje koty wychodzą kiedy chcą i gdzie chcą, no ale mają gdzie wychodzić bo mieszkam na zadupiu. Zdaje sobie sprawę, że bezpieczne nie są, ale taka ich już natura, zresztą moje koty nie wytrzymały by już w domu bo są nauczone od małego wychodzić na dwór. Zimą tylko grzeją pierzyny.

Mieszkając w bloku nie zdecydował bym się na kota, no ale może wychowane w niewoli, nie wiedząc co to wolność są szczęśliwe, trzeba by je zapytać ;p

-- 05 mar 2015, 03:18 --

a jeszcze coś, magnolia84 jest hot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, widać, że lubisz eksperymentować z wyglądem ( jak dla mnie lepiej Ci w czarnych ). Co do wieku, to nie wyglądasz na młodszą niż jesteś ( Twój wiek i wygląd jak najbardziej ze sobą współgrają ).

Wiem, że mieszkasz w bardzo ładnej okolicy ( a mogłabyś powiedzieć, gdzie konkretnie zostały zrobione te fotki ? )

Btw Po raz pierwszy odkąd tu jestem mam okazję Cię zobaczyć :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi