Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

ChrisMessina chciałbym tak jak Ty. Rozkręcam swój biznes i już nie mm siły. W tej chwili zastanawiam się jaką firmę wybrać do pozycjonowania, czy cxxx z Kielc, czy xxx z Poznania. Ta poznańska firma pobiera opłaty tylko za pozycję więc chyba przy niej zostanę.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Padłam :mrgreen: Ankiety Monka są coraz lepsze ... praktyka czyni mistrza :great:

-- 13 kwi 2015, 09:25 --

Nie słuchaj nie chodź na żadne prostytutki bo z takiego seksu nie będziesz miał żadnej satysfakcji a wręcz odwrotnie może być.

Popieram ;)

Btw Czemu nie ma opcji - Nie mam pojęcia :bezradny: ? No, bo nie wiem, co zaznaczyć :? Moja intuicja nic mi w tej sprawie nie mówi ( 50 : 50 )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie słuchaj nie chodź na żadne prostytutki bo z takiego seksu nie będziesz miał żadnej satysfakcji a wręcz odwrotnie może być.

Je tam perdolenie ( celowo z błędem, żeby nie było, że przeklinam znowu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca się w tym zgodzę.

Często zdarza się tak, że mężczyźni, którzy nigdy seksu nie uprawiali korzystają z usług kobiet z profesionalnych domów publicznych, żeby sie go nauczyć. Często jest tak, że facet boi się zawieść swoją kobietę, boi się, że nie będzie wiedział jak sie zachowywać itp. a kobiety pracujące w takich miejscach stykają się z bardzo róznymi ludźmi dzięki czemu potrafią odpowiednio do każdego człowieka podejść - nauczyć uprawiania seksu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, czytają w myślach i same z siebie uczą jak delikatnie pieścić kobietę i zadbać o jej przyjemność? Nie pisz bzdur, bo ktoś po pieprzeniu z prostytutką pomyśli, że to "seks właściwy" i jeszcze krzywdę zrobi normalnej kobiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, czytają w myślach i same z siebie uczą jak delikatnie pieścić kobietę i zadbać o jej przyjemność? Nie pisz bzdur, bo ktoś po pieprzeniu z prostytutką pomyśli, że to "seks właściwy" i jeszcze krzywdę zrobi normalnej kobiecie.

Nie chcę mi się z Tobą dyskutować. Powiem tylko tyle, że w takim razie rozumiem, że masz spore doświadczenie w tej materii skoro masz takie zdanie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca2.0, a co go seks raz zbawi, lepiej na długo się poczuje? A kłopotów może sobie przez to narobić tylko.

Monkowi zależy na seksie, a nie romantyczno-partnerskiej relacji z kobietą. Ma sobie do końca życia odmawiać przyjemności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem nowe leki od psychiatry.

Mam zamiar w czwartek zdobyć więcej informacji o psychologach i psychoterapeutach w moim mieście.

Zapisałem się do KORWiN-a jako sympatyk. Jak tylko zawiążą się lokalne struktury, dołączę do partii jako członek. Byłem na spotkaniu z Korwinem, zabrałem głos w czasie przeznaczonym na zadawanie pytań i cyknąłem sobie fotę z Królem. Dawniej nie odważyłbym się na takie rzeczy.

W pracy jestem uważany za jednego z najlepszych pracowników.

Założyłem akwarium z rybkami słodkowodnymi Wszyscy mówią że wygląda ślicznie.

Ograniczam sobie gry komputerowe.

Jest co raz lepiej. Owszem czasami łapię doła, ale na tym etapie leczenia ciężko jest temu zapobiec.

Sporo jeszcze przede mną. Chcę się uczyć. Uczyć się czegokolwiek, rozwijać się. Chcę znaleźć dziewczynę odpowiadającą moim oczekiwaniom, założyć rodzinę. Chcę pokonać samego siebie, zniszczyć wroga, który we mnie siedzi. Zabić w sobie przeklętego nieudacznika życiowego i stworzyć normalnego, zdrowego mężczyznę, który potrafi sobie poradzić w każdej sytuacji. Działam w tym kierunku więc nie jest źle mimo epizodycznych porażek. Nikt nie jest idealny. Dam radę. Dam radę. Dam radę. Dam radę.

Gdzieś głęboko we mnie jest strach. Ukryty głęboko nie daje się stamtąd przegonić. Dawniej nie byłem taki przestraszony. Miałem siłę i silną wolę życia. Muszę odzyskać ten stan. Mam nadzieję że psycholog lub psychoterapeuta mi w tym pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi