Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brak powodzenia u płci przeciwnej

top23

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14 Ależ oczywiście ,że możesz temu zaradzić , być obiektywną także w stosunku do płci przeciwnej. Nie opierać się tylko na swoich doświadczeniach , jest Mi przykro że masz je negatywne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Werty, gdzies jest jego temat... zalil sie na kobiety u siebie nie dostrzegajac wad. Nie przyjmuje sugestii zeby przyjrzec sie sobie zanim zacznie obwiniac innych. :bezradny:

Werty Jestem odbiciem lustrzanym Candy :mrgreen::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poinformowany, a kto Ci powiedzial ze mam negatywny stosunek do mezczyzn? Gdyby tak bylo bylabym teraz zgorzkniala baba rozpamietujaca swoje krzywdy i zwalajaca wine calkowicie na partnera tak jak Ty to robisz. A ja dostrzeglam swoje bledy, wyciagnelam wnioski i jestem w nowym, fajnym zwiazku gdzie jest mi naprawde dobrze. Radze wziac ze mnie przyklad i przyjrzec sie sobie...moze i Tobie uda sie cos stworzyc zamiast jeczec na necie jakie to kobiety sa be.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14 Osoba która dostrzega swoje błędy udziela porad obiektywnie , nie do końca uwarzam ,że kobiety są "be" tylko z nadzieją i optymizmem spoglądam na lepsze jutro jednocześnie przy tym zachowując się kulturalnie.

Jak najbardziej uda mi się "coś" stworzyć , bo wierzę w moje możliwości jestem pewny siebie i nie uwarzam tego jako negatywnej cechy mojego charakteru, a tutaj każdy spostrzega moją osobowość w negatywnym świetle.

Nie narzucaj we mnie własnej poczucia winy. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14 Osoba która dostrzega swoje błędy udziela porad obiektywnie

I wlasnie to robie.. tylko Ty nie jestes w stanie obiektywnie spojrzec na siebie ..jTy jestes bez wad i w rozpadzoe swojego zwiazku nie miales zadnego udzialu...taaaaaaaa :roll: Kazdy kto nie podziela tego zdania jest Twoim wrogiem. Wiec niech bedzie , ze jestem :D bo mam inne zdanie co do Twojej historii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14 Oczywiście ,że nie miałem żadnego udziału w rozpadzie , zostałem nie doceniony przez partnerkę wiesz jak nazywa się kobieta która słucha tylko siebie "cipa grochowa" :mrgreen::hide: To ,że masz zdanie inne co do mojej historii świadczy o tym ,że sugerujesz się zwykłymi stereotypami mężczyzn a raczej pewną grupą facetów którzy dyskryminują płeć piękną. W takim egoistycznym postrzeganiu facetów , to rzeczywiście trudno zbudować normalne relacje z facetem i pozostaje wszystkich skreślać.

Trudno się domyślić , że w internecie nikt nie jest anonimowy :mrgreen: Ja również znam Twoją historię :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście ,że nie miałem żadnego udziału w rozpadzie , zostałem nie doceniony przez partnerkę

taaaa... facet bez wad... pozwoliles sobie wejsc na glowe a pretensje masz do do tego kto wszedl?

To ,że masz zdanie inne co do mojej historii świadczy o tym ,że sugerujesz się zwykłymi stereotypami

Nie... po prostu jestem dojrzalsza i widze wiecej niz Ty

W takim egoistycznym postrzeganiu facetów , to rzeczywiście trudno zbudować normalne relacje z facetem i pozostaje wszystkich skreślać.

Gdzie widzisz, ze nie potrafie zbudowac normalnych relacji z facetem i wszystkich skreslam? Poki co to ja jestem w dobrym zwiazku i mam fajne , kumpelskie relacje z innymi facetami... w przeciwenstwie do Ciebie panie idealny

Trudno się domyślić , że w internecie nikt nie jest anonimowy :mrgreen: Ja również znam Twoją historię :mrgreen:

Chcesz cos zasugerowac? Pudlo :D Niczego nie ukrywam a o swojej historii pisalam nie raz tu na forum wiec daruj sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14 Widzisz to co chcesz zauważyć :mrgreen:

budowanie normalnych relacji z facetami , jest równoznaczne z akceptacja wszystkim wad bowiem na tym polega kompromis. :mrgreen:

kompromis nie polega na wytyczaniu nowych błędów :great:

Candy14 Dla mnie jesteś świetną babką :great:również doceniam to ,że nie pobierasz za porady pieniędzy ale proszę pisz obiektywnie , ponieważ forum nie polega na dyskryminacji żadnej z płci tylko polega na wsparciu każdej ze stron. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko mnie to akurat nie interesuje, wiesz? Ja bym się tym nie szczycił. I tak nie mam nikogo, nigdy nie miałem, a na siłę nie ma co szukać związku. Każdy jest taki cwaniak, jak mu się udało znaleźć osobę do związku i ma w tym szczęście...A są ludzie całkiem sami, bez nikogo i też może zasługują na bliskość, a nie mają na to szans. To jest niesprawiedliwe w życiu dla niektórych ludzi!

-- 29 sie 2012, 13:30 --

Tylko kompromis w związku to nie znaczy, że akceptuje się wszystko, nawet złe rzeczy. Wszystko ma swoje granice i każdemu może skończyć się do czegoś cierpliwość, a nikt nie ma nerwów ze stali. Nie można akceptować złych zachowań u osoby w związku, bo jest kompromis i jest się razem? Miłość powinna też mieć zasady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bonus, dyskutuje .. czytaj ze zrozumieniem.

budowanie normalnych relacji z facetami , jest równoznaczne z akceptacja wszystkim wad bowiem na tym polega kompromis.

A ktoz Ci takich bzdur naopowiadal? :D Sa wady ktore zaakceptowalam bo mnie az tak nie uwieraly i takie ktorych nie dalo sie przeskoczyc wiec moj mezczyzna zaczal nad nimi pracowac, zeby je wyeliminowac. To dziala rowniez w druga strone... ja rowniez pracuje nad swoimi wadami. Na tym polega kompromis a nie na bezgranicznej akceptacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego o tym mówię ,że moja kobieta była nie warta poświęcenia mojej uwagi , ponieważ nie umiała zaakcepotwać moich wad. I bardzo dobrze ,że tak się stało niech sobie poszuka faceta uległego , tylko martwi mnie jej podejście dlatego ,że nie ma idealnych facetów , kobiet również.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bonus, dyskutuje .. czytaj ze zrozumieniem.

budowanie normalnych relacji z facetami , jest równoznaczne z akceptacja wszystkim wad bowiem na tym polega kompromis.

A ktoz Ci takich bzdur naopowiadal? :D Sa wady ktore zaakceptowalam bo mnie az tak nie uwieraly i takie ktorych nie dalo sie przeskoczyc wiec moj mezczyzna zaczal nad nimi pracowac, zeby je wyeliminowac. To dziala rowniez w druga strone... ja rowniez pracuje nad swoimi wadami. Na tym polega kompromis a nie na bezgranicznej akceptacji

Zgadzam sie z Tobą i że to działa w obie strony, równiez sie zgadzam.Napisałaś za mnie wiec ja nie muszę juz.

-- 29 sie 2012, 16:17 --

Poza tym nad związkiem trzeba pracować docierać się , jak się czujesz z drugą osobą dobrze to naprawdę jak się ludzie pomęczą czyli dadzą z siebie sporo,ale będą tez mówić o tym co by chcieli można stworzyć fajny dojrzały związek a wielu się nie che po prostu myślą ,ze znajda kogoś nad kim wcale nie trzeba pracować a takie rzeczy się nie zdarzają, bo nie ma ludzi idealnych. Wtedy zmieniają partnera co 5 minut i ciągle jest coś nie tak ponieważ w takim podejściu zawsze będzie coś nie tak i będzie zmiana partnera co chwile tylko co to za życie na dłuższa metę beznadziejne, lepiej czasem być samemu , bo można krzywdę wtedy komuś zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja kobieta była nie warta poświęcenia mojej uwagi , ponieważ nie umiała zaakcepotwać moich wad.

A Ty byles gotowy nad nimi popracowac czy wyznajesz zasade "jestem jaki jestem i takim mnie bierz"?

nie ma idealnych facetów , kobiet również.

Oczywiscie, ze nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty byles gotowy nad nimi popracowac czy wyznajesz zasade "jestem jaki jestem i takim mnie bierz"?

nie wyznaje takiej zasady , a źle bo powinienem dlatego rozmowa polega na tym aby wspólnie podjąć jakieś alternatywne rozwiązanie , a nie uciekać i nie ponosić żadnych konsekwencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko czytam ale muszę uczciwie powiedzieć że mimo że nie znam candy to w jej pisaniu jest coś wyjątkowego .Na czym to polega ? Wmoim odczuciu candy pisze jak zimna wyrachowana suka [PRZEPRASZAM ZA TO okreslenie] ale tak daje się to odczuć .U większości facetów budzi to emocje jak lęk przed taką kobietą a u części chęć utarcia nosa takiej.Myślę że candy jest osobą kontrowersyjną i tak przychodzi na myśl oględnie mówiąc prowokacyjną. Stąd candy masz tylu oponentów .W poczuciu przeciętnego faceta takie cech kobiecie nie przystoją .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi