Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry tosia_j, kia_ sportage, JERZY62, Ḍryāgan, w ten słoneczny, bardzo duszny dzień!

tosiu_j, bardzo Ci współczuję. Takie rozstania są naprawdę trudne, też znam z autopsji, niestety...

Ḍryāgan, opiekując się dzieckiem nie ma mowy o "lenieniu"...to bardzo odpowiedzialne, choć niesamowicie przyjemne, zajęcie.

Rozumiem, że również nie jesteś w najlepszej formie...

Tak jak pisałam już, uważam, że wiosna niekoniecznie sprzyja naszej psychice.

W poniedziałek mam zamiar wrócić do swoich zajęć także, ale czy dam radę - okaże się...

W związku z wysoką temperaturą pozostaje mi jedynie świętowanie w domu. Oczywiście spacer z psinką już zaliczony. Chyba wieczorem, gdy się ochłodzi, wyjdę jeszcze... Moje osiedle wygląda teraz jak piękny park. Nie ma piękniejszych dekoracji niż te, które tworzy matka natura :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, witam ;)

tosia_j, moja kicia też miała raka bo nie szła na antybiotyk, tak mówił weterynarz. Co się napatrzyłem na jej cierpnie to moje... powiedziałem że kota ani psa już nie chcę

Miłego dzionka wszystkim życzę.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Spamowa odpoczywa, na pewno niedługo zaludni się :D

Jak ja lubię taką pogodę...trochę słońca i chłodny, lekki wiatr :yeah:

Niedawno wróciłam z dość długiego "osiedlowego" spaceru.

Jest pięknie!!!

Miłego wieczoru Kochani :papa:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

I nadszedł koniec leniuchowania :mrgreen:

Przez cały dzień mam ból głowy nieprzyjemny.

Nie chcę łykać tabletek, ponieważ wystarczająco dużo ich dostarczam organizmowi codziennie.

Przechodziłam, jakoś wytrzymałam. Spacer dotleniający nie pomógł.

Jutro mam kilka godzin posiedzieć w biurze syna, a na g.12.30 muszę dotrzeć do I kontaktu.

Mam nadzieję na, że będzie to normalny dzień poza tym...

Spokojnego wieczoru Drodzy Wyspiarze :papa:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
W środę zrobię niespodziankę swojemu terapeucie, wezmę na spotkanie młotek i zapierdole skurwysyna :twisted:

Hoooo, już dłuższy czas tylko tutaj czytałem i nie pisałem nic, ale jak zobaczyłem... yyyym... znajome klimaty, to od razu mnie to przyciągnęło. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Reghum

Cześć. Ja chyba postaram się z wami pogadać bo czasem wydaje mi się że jestem normalny, a czasem jak mnie strzeli to wydaje mi się że potrzebuję terapii. Bania mi chyba się potrzepała po stawianiu przez tydzień Archa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi