Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Uznajmy, że będę pił już te energetyki, ale 1 dziennie - rano. Nawet nie wiecie jak mnie już leki i sen zamula. Wstaję i czuję się jak na kacu.

Miłego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68,

Słyszałem, że był homo co mnie w niczym nie przeszkadza, ale wąsy, perułka i szminka? Duży niesmak, choć oczywiście daleko temu do tego księdza techno w przedszkolu co wrzuciłeś kiedyś na forum ;) Jak to zobaczyłem to przez dłuższą chwilę nie mogłem dojść do siebie, nigdy w życiu nie widziałem tak chorego kawałka :D

WolfMan,

To

Carica Milica,

Cześć, no kace wyleczone, pora się brać za postanowienia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemano!

Dziś wstałem i się czułem jak na kacu, ale przeszedłem się, wypiłem monstera, i czuję się całkiem ok. Nastrój nawet 8-9/10, nie ma manii, schiz, różnych dziwnych rzeczy. Tak to można funkcjonować :P

Oby tylko leki nie zamulały dalej, to ja tak mogę funkcjonować. Bałem się że zaczną działać w niepożądaną stronę poprzez dalszą blokadę receptorów dopy.

Chyba sam zadzwonię o ten staż - skoro miałem informację zwrotną że mnie przyjęli, to nie będzie to "natarczywe". Tak myślę.

WolfMan, lubię słuchać Queen, zawsze lubiłam - gorzej z wizją tego zespołu, a raczej Freddim. Ten charakterystyczny zgryz. :mrgreen:

Pamiętam jak 2-3 lata temu zacząłem mieć tak, że nic nie czułem, pewnie Zolafren mnie zamulił totalnie, ale go odstawiłem. Nie zaczęły się objawy odstawienne i byłem przez pewien czas zdrowy.

Włączyłem właśnie Queena - tą samą piosenkę - i wróciła jakaś przyjemność! Ale potem rozwinęła się znowu schiza. Nawet pamiętam, że to było o 5-7 rano.

Akurat przysypiałem - spałem dzień i w nocy, a jak wstawałem, to zwykle o 4-5. No ale ja już różne jazdy ze snem miałem.

Miłego dzionka! Trzymajcie się :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja postanowiłam zrzucić ten 8kg podarunek od kwety :P Od wczoraj skrupulatnie kalkuluję kalorie, żeby nie przeginać i się nie przejadać. Tym razem z głową, bez głodzenia :P

Sam dawno się nie ważyłem, przydało by się to sprawdzić! Dzięki. Myślę że ten rok będzie bardzo dobry. Zaczyna się idealnie - schudnę, zacznę wychodzić do ludzi i jakoś to będzie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Reghum i Paramparam i Mirunia :)

a tam jeszcze oprócz tej peruki, szminki i wąsów była sukienka do owłosionych nóg :? ale wydaje mi się, że on tak specjalnie, chciał wzbudzić kontrowersje, bo inaczej to ciężko mi powiedzieć co nim kierowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Na kompie w pracy widzę filmiki, które wstawiacie, jak miło. :smile:

Witam w przerwie na kawkę. Widzę już wszyscy odzyskali świeżość i dziarsko ruszyli na podbój nowego roku. :D

Zaczęłam dzień i nowy rok od pogrzebu, no ale takie życie... Więc dłubanie w pracy wręcz jest luzikiem.

Ech Freddy... dla mnie jeden z najlepszych głosów ever... W ogóle tu puszczacie dziś fajne starocie.

Holik, Jeśli to jest wyuzdany teledysk, to strach Cię spuścić z oka, bo oczy mogą Ci zacząć krwawić nawet od niektórych reklam... ;)

mirunia, u mnie też mżawkowo, w ogóle paskudnie. Zaczynasz rok z nowym kubaskiem? Może też pomyślę o takim rozpieszczeniu. :105:

paramparam, Może od tej wilgoci Cię łamie w stawach? Trzymaj się ciepło Kochana, dosłownie. :smile:

Carica Milica, Jak poprzedni rok był najgorszy, to ten siłą rzeczy będzie lepszy, więc jest pozytywnie. :smile:

Trzydziestka świetny wiek, nie marudź... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada,

Odkąd mam neta trzymam się z daleka od tv, ale jak kiedyś jeszcze oglądałem to była reklama paneli podłogowych, nie wiem tylko czemu reklamowali je gołą dupą murzyna :shock: Też pewnie kontrowersje chcieli wzbudzić.

Nie jestem wcale taki delikatny, np. wcale nie mierzi mnie taki wywiad:

Mirunia oraz inni katolicy nawet nie włączajcie tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, remisja schizofrenii to żart, piszę do różnych ludzi z różnych społeczności bo tak mi się nudzi, shitpostuję jakiś gówniany kontent na discordzie, chyba idę na pokemongo.

Może będę spełniał złe kryteria remisji epizodu psychotycznego, ale serio, nie mam co robić, a być normalnym mi się nie chce. Szukam zajęć etc. A czas się dłuży strasznie. Nie polecam.

Jeszcze ze stażu nie dzwonią, miesiąc temu jak się zgłaszałem nie chciało mi się trochę na niego iść, teraz to bym się ucieszył jakby oddzwonili. Dzwoniłem, nie odbierali.

Chyba znajdę jakieś hobby, bez kitu.

Teraz wiem czemu ludzie potrafili mi mówić, że na bezrobociu by nie wytrzymali, albo czemu lubią się spotykać i co znaczy "nudzę się". Ja się nigdy nie nudziłem. A teraz ziewam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to masz poważnie ostre zmiany nastroju! ODSTAW ENERGETYKI! a przynajmniej ogranicz do minimum! :bezradny:

Nie mam zmian nastroju, chce mi się spać. Serio.

Idę po leki, zjem obiad, i albo się kładę, albo idę na spacer. Może zacznę jakieś seriale oglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi