Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Enii, Trochę masz na głowie... Ale jakie odważne decyzje, super! A nawrót, no cóż, mam wrażenie , że całe życie musimy się z nimi liczyć. :bezradny: Grunt, że sobie poradziłaś. To takie krzepiące.

U mnie teraz gorzej, ale zauważyłyśmy na terapii pewną cykliczność mojej choroby i koniec zimy to ten moment. A że i pogoda wariuje w tym roku, to i szybciej przyszło. Ale walczę...

Chyba inne off topy umarły, to wszyscy tutaj rezydują. :D

Carica Milica, a co będę pisać , walnę emotki - :great::yeah::brawo: .

mirunia, No to udko przekąsisz i będzie dobrze. I tak w chorobie je się lightowo.

cyklopka, Masz temat ołówków zamknięty? :smile:

Gości się spodziewasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, aktualnie mam grypę, a tak w ogóle to bywa różnie. Byłam już na zmniejszonej dawce esci i niestety musiałam wrócić do codziennego łykania, bo wracały lęki i depra. A tak, to jakoś leci, raz lepiej, raz gorzej. Pracuję.

To masz teraz zagwozdkę z tym zasiłkiem dla młodego, ale może się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada stety/niestety to ciągła praca nad sobą.

O czyli cos juz sie ruszyło. Jest punkt zaczepienia. Super tojuz duzo !! Pewnie to z braku slonka, a brak słonka= gorsze samopoczucie a to z koleji uruchamia resztę.

Niedlugo wiosna :great:

A próbowałaś ćwiczyc (nie chodzi mi tu o cardio Lewandowskiej czy Chodakowskiej a bardziej o jogę, pilates?)

mirunia podziwiam że dajesz rade i chodzisz do pracy.Brawo!

Sama nie wiem czy oni to tak specjalnie nie robią i licza na nieznajomośc prawa :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kryty_k, ale po co ci nasza ocena? :shock: Co my jesteśmy? Jury w talent show? Ja osobiście nie lubię być oceniana, to w życiu ograniczam do koniecznego minimum.

kosmostrada, z ołówków wybrałam długie, co dobrze piszą, i mam je na wierzchu, resztę Schowałam.

Tak, kuzynka ma przyjść, ale to nie ze mną się umawiała, nie mam dla niej czasu.

Myłam głowę wodą z czajnika :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Co tu kurczę optymistycznego napisać... Niestety jeszcze nie ta chwila. :bezradny: Zapomniałam już jak słońce wygląda, mży , paskudnie na dworze. Pies mnie wcześniej obudził, bo coś mu się śniło i potwornie mlaskał. :shock: Wstałam, wzięłam tabsa, potem tabletę na ból głowy. Zawilgłam z psem na spacerze, nabyłam dwa kisiele do pracy (takie to dziś mam szałowe menu). No i teraz byle do 15tej. Na szczęście jestem przez chwile sama w robocie, więc sobie spokojnie mogę pracować z głową na biurku. ;)

Carica Milica, kciukasy trzymam mocno!!!

Ḍryāgan, I jak się czujesz, dajesz radę?

na_leśnik, Miłej imprezki!

detektywmonk, Ten sen to chyba Ci ustawił humorek na cały dzień... :D

Oczywiście :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, Dużo chodzę z psem, czasami ćwiczę w domu. Agorafobia mi na razie przeszkadza w innej aktywności... :bezradny:

kryty_k, Staram się nie oceniać innych, tak jest zdrowiej.

Purpurowy, Marcin2013, Hejo!

Stracona100, Dzień bliżej do czego?

cyklopka, Dzielna kobieto, wodą z czajnika umyć łepek...

Pragnę donieść, że w biedrze byłam. :mrgreen: Tabs rano ponadprogramowy połknięty, strzał w dopaminę zaliczony i udało mi się dotelepać. Pies wielce zadowolony z długiego spaceru, ja zadowolona bo zakupiłam grzybki mun i makaron z tapioką i zieloną herbatą( jeszcze nie jadłam takiego) i zieloną pastę curry. Tak że w weekend będzie kuchnia azjatycka. Oleju kokosowego już też nie było.

Teraz słaniam się nogach, posiedzę chwilę z rytualną latte i zabieram się za zraziki wołowe.

Czuję się bardzo ale to bardzo zmęczona. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bliżej do wolności........czyli nieuniknionego unicestwienia....

Gniłam cały dzień przed TV i w necie, teraz muszę ruszyć d.pę i jechać na pocztę, do apteki i do Biedry (po olej). a następnie czeka mnie zapewne niezwykle przyjemna i rozrywkowa wizyta u zębologa :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no dzielna jesteś Kosmuniu, przy takim zmęczeniu chce Ci się zraziki robić... :shock: takie zawijane?

Odczułaś na plus tego dodatkowego tabsa? Więc może trzeba przez jakiś czas tak pobrać?

Mnie już głowa boli od tego leżenia... kręgosłup szyjny daje w kość, bo cała potylica aż do czubka głowy łupie. :bezradny:

Usiadłam na chwilę, żeby dać odpocząć głowie i szyi, niech się mięśnie poruszają trochę.

Stracona100, pesymistyczne są te pierwsze słowa.... nie daj się!

Purpurowy, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goście poszli, ja z mokrymi włosami, w koszulce z króliczkiem i spodniach od dresu z brzydkim słowem, wytłumaczyłam się chorobą. Zjedliśmy barszcz z torebki, uszka z Lidla i pączka, więc jutro dalej mnie będzie bolał brzuch. Żeby się tylko bólem gardła od rodziców nie zarazić :hide:

Pogadałam z kuzynką o rysowaniu, graniu, butach i panu W. :105:

Klientka odwołała lekcję, więc skończę odkurzanie i chyba będę grać w grę :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spodniach od dresu z brzydkim słowem,

Kiedyś poszedłem na spotkanie z takim jednym kolesiem w koszulce z napisem "I eat this shit", myślę sobie że i tak pewnie nie będzie wiedział co to znaczy. A wielkie było moje zdziwienie, gdy jegomość okazał się amerykaninem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Chciałam zrobić zawijane, ale okazało się, że boczek wyżarty i duszą się takie bitkowe. Z cukinią, marchewką, selerem naciowym, cebulką i suszonymi grzybami. Chyba będzie cudny sosik. :smile:

Kochana jestem zmęczona tak niezdrowo ( bo czym się zmęczyłam - spacerem, siedzeniem w pracy?) i jeżeli zalegnę to kaplica, a na to nie chcę pozwolić. Dlatego chociaż przy kuchni się pokręcę, coś potworzę ku pożytkowi.

Z prochami zrobię tak, że spróbuję pobrać dwa dni i przerwa. Jeśli nie pomoże to codziennie.

Poleż Kochana na tej poduszce specjalnej, albo z wałeczkiem pod szyją.

Stracona100, O nie nie... :nono: Tak nie myślimy, bo to pójście na łatwiznę, trzeba trochę powalczyć , bo warto. Madera i inne Nowe Zelandie na Ciebie czekają. Lekarza zmień i prochy, na terapię potuptaj... Trzeba próbować, jeszcze wszystko może się zmienić, choć może trudno Ci dziś tak myśleć. Ale trafiłaś na Spamową, a nie do jęczarni, więc coś w tym jest. ;)

Przyjedź do Trójmiasta ( aż tak daleko nie masz), dam Ci namiary na dobrego doktora. :smile:

cyklopka, No nie dziwota, że Cię brzuszek boli po takim jedzonku.. ;) Musiałaś być urocza w tej wersji, ja nie wiem, że się przed gośćmi ukrywałaś... :shock::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No nie dziwota, że Cię brzuszek boli po takim jedzonku.. ;) Musiałaś być urocza w tej wersji, ja nie wiem, że się przed gośćmi ukrywałaś... :shock::D

Przynajmniej mam teraz pewność, że z białkami pszenicy jest coś nie halo.

Dobra, odpalam grę, bo już dzisiaj nikt ode mnie nic nie chce. Pokazałam postacie z gry kuzynce, była zdziwiona skąd mają moją podobiznę, a to tylko postać, za którą się będę przebierać :great: To już wiem, że efekt będzie srogi, jeśli do repliki kostiumu dodamy naturalne podobieństwo :105: I postać wzorowana na mojej sympatii też się podobała i pierwowzór również :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi