Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

takie tam, pewnie u Ćwierciakiewiczowej tak jest? No czegoś się dziś nauczyłam... ;)

DarkMaster, mięsko się samo przegryzło, ale na przyszłośc będę pamiętac... :smile:

Obiadku trochę zjadłam, hurra, czekam co się będzie działo, brac ten węgiel, czy nie...W aptece podobno powiedzieli, że nie można po zażyciu węgla 4 godz. jeśc.

Tyle dobrych wiadomości. Mam takie zawroty, że ledwo piszę, tego jeszcze nie grali... :hide: Dziewczynki kochane, help!!! Wy macie doświadczenie, co robic, przeczekac, czy da się jakoś to uspokoic?

Czy to naprawdę jest tak, że ta nerwica co i rusz coś nowego nam dorzuca? Chciałam pójśc na spacer, bo pogoda się zrobiła, a tu ledwo zeszłam na ogródek na chwilę obejrzec pomidorki... Czy na siłę wychodzic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana T mnie uczyla ze mam sobie oddychac spokojnie , przepona i powtarzac w glowie jak mantre takie oto zdanie "jestem stabilna, jestem stabilna" i zajmowac sie czyms innym z ta mantra i o dziwo to pomaga jak juz sobie wmowie ze naprawde mi sie w glowie nie kreci.

Na te kregoslupowe mam kolnierz ale one sa inne jak te od nerwicy.

Od nerwicy to mam wrazenie jakbym chodzila na kolyszacym sie statku a od kregoslupa wszytsko wiruje mi w jedna strone.

tosia_j, Hey Tosiu :******** co u Ciebie?

ja wlasnie wyplumkana , ciacho w piekarniku bo przeciez jutro mam urodziny i goscia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dzielna jesteś Kochana, że kolację zrobiłaś... :uklon: Wiesz co, posiedziałam na łóżku oparta o poduchy i ciutkę zelżało. Jak to się będzie powtarzac, to pewnie się przyzwyczaję. :bezradny: Bujało mnie już, ale nie aż tak... Zastanawiałam się, czy się porzygam, ale dobrze znoszę pływanie statkiem... ;)

To mówisz, że wychodzisz , to ja też tak zrobię następnym razem, bo dziś to jednak muszę się oswoic.

tosia_j, Hej Tosiu!!! Jak z tym bierzmowaniem, jesteście po?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj koniec roku szkolnego w szkołach zwykłych. Z tego tytułu:

1) dostałam różę od dziewczynki, chociaż jeszcze tydzień ją będę wałkować, bo odrabiamy zaległości

2) dostałam telefon, że miasto dofinansowało szkołom dodatkowe lekcje angielskiego i mam wysłać CV :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim!!!

Plateczkowa!!!****Kochana Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin!!!!

Życzę Ci przede wszystkim, aby szło ku lepszemu - żebyś miała jeszcze więcej przyjemności w życiu, żebyś znalazła fajną pracę, żeby zdrówko dopisywało, a jakieś francowate lęki nie męczyły i żeby otaczało Cię jak najwięcej życzliwych ludzi.

Buziaki!!! I storczyk ode mnie... ;)

Miłej zabawy dzisiaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, PannaNatalia, mirunia Dziekuje Wam Kochane !!!!! :**********Buziak.jpg

Oby sie spelnilo:)

Ja oczywiscie w nerwach , wszytsko miz rak leci .

Pogoda duszna i jakas taka nijaka , jakby burza miala byc. Malo spalam w nocy.

Jak sie dzis czujecie Kochane????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi