Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

I tu właśnie problem leży, zapominają że wysocy ludzie nie mają stopy niemowlaka ;) Nie mówię o spodniach (jak nogawka długa, to dają taki obwód w pasie, że dwa razy wejdę; na szczęście, jest jeszcze jeden sklep niewielki i tam mają normalne spodnie). Nie mówię o tym, że wszędzie muszą umieścić jakieś pseudomłodzieżowe wzory, rozdarcia i przetarcia (w podstawówce to przerabiałem ;) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moi drodzy udało mi się uskutecznic drzemkę, czyli ewidentnie telepawka opadła. :yeah: Miałam mroczny sen, że ścigałam psychopatę, normalnie norweski kryminał, nie mogłam się dobudzic tak było ekscytująco, ale strasznie. :shock::D

Wreszcie się niechętnie wybudziłam, ale w takim zamuleniu, że musiałam sobie dwie kawy pod rząd strzelic. No i chyba po tych kawach, jak mnie przeczyściło... Normalnie Miruniowy sposób pt. węgiel zastosuję. Właśnie zadzwoniłam do mensza, żeby kupił, bo sama raczej nie pójdę. :bezradny: dosłownie jak nie urok to... Ale nic , akurat to wszystko zniosę i przyjmę na klatę.

PannaNatalia, Wytrzymaj jeszcze trochę, pomyśł sobie, że już naprawdę weekend za rogiem.

takie tam, niby taka pierdoła, a czasami wkurza. Sama wiem, ile za butami chodzę, a za bardzo nie lubię snuc się po sklepach, więc cholery można dostac.

platek rozy, Plateczkowa, pyszności i jakie zdrowe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, o bidulo TY nasza ! :D :D tulam Cie i sie smiecham . Moze juz Ci mina te dolegliwosci jelitowe.A sen ... zwazywszy na moje zamilowanie do skandynawskich kryminalow to megasny ! :D

Choiaz ja dwa ostatnie wieczory tez na kiblu spedzalam i nie wiem po czym . :bezradny::roll::D

Ide na spacer, bo sie ocieplilo , wiec skorzystam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, Heloł Dark! ;)

platek rozy, Dam radę, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo chcę iśc zobaczyc moją latarośl - bierze udział w regatach! Miłego spacerku!

takie tam, No dobra tulam... ;) Co to ciasta tretowane? :shock:

A ja idę pichcic obiadek, przyprawiac mięsko i takie tam. A propos takie tam mam nadzieję, że jak wpadnę wieczorkiem, to będzie odpowiedź o te ciasta, bo mnie skonfudowałeś, a o kuchni trochę czytam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, ja bardzo rzadko i bardzo mało. No i pech, tyle pań, a tu... :D W ramach zadoscuczynienia - potwierdze historię, którą jakąś damę uraczysz :D

mirunia, dziękować :) Pomysł boliwudzki popiera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi