Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, ja tez dawno na zadnym nie bylam , ostatnio na kolegi 3 lata temu ale bylo nudno , jakas taka dziwna orkiestra grala :roll:

No baaaa! Oj polazilaym po jakichs knajpkach albo bym wlasnie poszla potanczyc :105::105:

Dostalam wczoraj od przyjacioly True matcha i wlasnie stwierdzam ze bardzo mi odpowiada ale niestety cenowo to juz wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja nie pamietam nawet kiedy byłam ostanio na weselu.... ze 100 lat temu ;)

no... poszłybysmy gdzies pohulac :yeah:

Oj... loreal ma boskie podkłady... ale ceny tez sa boskie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Wiadomo ostrożności nigdy za wiele,ale jak trafisz spoko ludzi to naprawdę fajne znajomości ;)

Zawsze można przez kom pogadać,czy się spotkać na żywo,wtedy jest człowiekowi troszkę lżej że nie jest z ,,tym,, sam na tym łez padole ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, to ja go musze namowic zeby za pierscionkiem pochodzil :mrgreen: a Ciebie zebys sie zgodzila i juz weselicho sie odprawi :yeah::yeah::yeah: i ja zlapie bukiet :D

ok... niech Ci bedzie :mrgreen:

rzuce bukietem w Ciebie...zeby nikt inny nie miał szans :yeah:

czyli bedą dwa weselicha w jednym roku :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx, dokladnie , mnie tez sporo daja kontakty tutaj z ludzmi z forum , z niektorymi wlasnie przez telefon rozmawiam czasami. Jakos tak czlowiekowi lzej jak wie ze nie jest sam ze swoimi zaburzeniami.I do tego jak ma zrozumienie bo ktos przezywa to samo i wie o czym mowisz .

Aranjani, Tylko ja kandydata musze poszukac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi