Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Prakseda, za chwilę lecę spać. ;)

Dzisiaj miałem długi dzień, wstałem rano i pojechałem na uczelnię na ćwiczenia i załatwić kilka spraw. Jak wróciłem, to położyłem się przed telewizorem i zasnąłem na godzinkę. Później poszedłem do znajomych i wypiliśmy po 2 grzańce i jakoś odechciało mi się spać. ;)

Jutro na szczęście nie muszę się rano zrywać! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Wszyscy :papa::papa: :*********

Ja wstalam ale bynajmniej mi sie nie chcialo.

Dol mi odpuscic nie chce.

Nijaki dzien wczorajszy, dzis pewnie bedzie nie lepszy.

Za oknem leje , szaro , buro.

Polamalo mnie w nocy i lewa reka boli i dretwieje.

Megi_, :******* buziaki , dobrze ze mialas mila rozrywke :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa, JERZY1962, amelia83, Hey :********

Pichcic dzis zamierzam :

http://karmelowy.pl/makaron-w-kremowym-sosie-z-pesto-z-suszonych-pomidorow-i-mascarpone/

to oto danie , mam akurat zielone pesto w lodowie a trzeba je zuzyc to bedzie akurat.

Ale po prawdzie to nic mi sie nie chce.

Sprzatanie wymaga ode mnie ostatnio Bog wie jakiego wysilku, a do kitu to wszystko. :x Mops d alej dezycji ne wydal i chyba juz na ten miesiac nie dostane od nich zasilku czym sie martwie a raczej zamartwiam.

JERZY1962, jak sie czujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim :papa:

Jestem już w domu, dzisiaj wcześniej wróciłam z pracy, jutro prawdopodobnie też.

Pogoda iście listopadowa, buro, siąpi, przeszywająca wilgoć i zgnilizna :bezradny: i jak się człowiek ma czuć dobrze i radośnie?

Praca od rana przy sztucznym świetle, za oknem burość całkowita i w głowie też chyba tak samo :bezradny:

platek rozy, pyszny obiadek dzisiaj gotujesz, lubię makarony z wszelkimi sosami :great:

Kochana, też mi się nic nie chce i coraz częściej wszystko sprawia mi trudność... brak energii i motywacji. Cały czas liczę na to, że się to wszystko zmieni, staram się jak mogę.... ale o d... potłuc te moje starania :time:

Płatku, nie zamartwiaj się Mopsem, zadzwoń, dowiedz się, żebyś nie żyła niepewnością. Trzymam kciuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi