Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ja nawet nie mam sil zeby pisac :( 3 mocne kawy i nic

cie na chwile ogarnelo, to przejdzie a ja doszedlem ostatnio do wniosku ze nie mam ani przyjaciol ani juz rodziny

to jest dopiero smutek, a z moja osobowoscia raczej szybko nikogo nie znajde a chlop choc leniwy przez chorobe to postawnyi dosc przystojny z tego co mowia :oops:8)

ja pierdole robote na trzy zmiane za najnizsza krajowa :lol::lol::mrgreen: za tydzien sie zwalniam

-- 21 wrz 2014, 11:41 --

tak mi sie pieprza dni ze niewiem jak zyje, wczoraj 2 paczki klonow 2 mg i wszystko pamietam procz tego ze dzisiaj niedziela a ja o 5 wstalem do roboty :pirate:

dawno mnie tu nie bylo.sa jakies mile osobki czy dalej same trrolle :smile:

ide grac w csa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do psychiatry?

ja jak mam pozno umowiona wizyte u specjalisty a skonsumuje wbrew zaleceniom wieksza ilosc to zawsze mi internista przepisze nawet bez zaswiadczenia :smile:

idz bo piesek zachoruje i bedzie podwojny problem a ty tego juz nie zniesiesz? :-(

btw. nie lubie psow, kotki uwielbiam <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie spamoludki! :papa:

Dziś dzień pod znakiem małego jęczydła, bo jak wczoraj bolało mnie kolano, to dziś boli mnie łokiec. Nie wiem ki diabeł, jakoś raczej chyba nerwica na stawy się nie rzuca ;) Chociaż ludzie potrafią z nerwów oślepnąc...

Infinity, Jak dziś twoje plecy, to w związku z nimi wybierasz się do lekarza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak, o to chodzi. Odpuszcza chyba lekarza się przestraszyłam. Jestem tylko osłabiona i słabo widzę.

-- 21 wrz 2014, 16:44 --

Czy tylko ja nie mam czata z boku na fb?

-- 21 wrz 2014, 16:47 --

Jakiś paskudny wirus panuje. Brat mówił że jego też plecy bolały na początku, potem osłabienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi