Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, musisz ten lek zmienic chyba ... bo faktycznie nie daje to nic , ja ko i w moim przypadku, Nie wiem moze to juz tak zasiedziale w nas :bezradny:

-- 27 sty 2014, 10:53 --

hania33, no nie , tak mamy , ja tez byle pierdola sie martwie i sobie wkrecam , wczoraj sobie caly dzien wkrecalam ze zaraz zemdleje i ciagle mi sie slabo robilo , masakra!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, koniecznie ! ja tez mysle nad zmiana mojej, bo ostatnio mi pwoedziala ze ja sama sie chce leczyc a ja mowie takie czasy niestety ze jak czlowiek nie zacznie sam czytac i sie interesowac swoja choroba i leczeniem to na lekarzy nie bardzzo moze liczyc , mialam dowod z kregoslupem.

Aluś, :******* witaj przystojniaku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, to i tak ladny wiek .... :-| przykro mi

gosiulek, tez rycze jak mnie lęki lapia bo mnie juz trafia szlag z tym wszytskim. chociaz ostatnio we czwartek jak mnie atak zlapal w aptece to juz pomyslalam a mam to w dupie to tu zemdleje i trudno.

hania33, chyba ten jest nagjorszy

-- 27 sty 2014, 11:02 --

hania33, smacznego :****

gosiulek, ja tez zaraz bede prala i robila gulasz , i musze do sklpeu isc swoim krokiem zombiaka , boje sie zebym nie wyrznela zas gdzies na tym sniegu :>

-- 27 sty 2014, 11:02 --

Aluś, mnie zimno i sie doluje a poza tym moze byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa: hej wszystkim!

Kurde ale mialam beznadziejna noc, chcialo mi sie spac, ale jak sie polozylam... to zasnelam chyba o 6 rano.. na jakies 3h.

i nie wiem co to robic... szef bedzie chcial sie ze mna widzec, ale ja nie mam sily rozmawiac. Najgorsze, ze on sie chcial wczoraj spotkac, i ja zamiast isc (a bylam wyspana) to nawet na maila nie odpisalam, bo pomyslalam, ze w poniedzialek z nim pogadam. No i tyle z tego wyszlo :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi