Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Elme napisał:

Było dobre przez cały dzień i nagle pufff wieczorem się zepsuło. Czuję doła. Już nie pustka czy natłok myśli ale dół jak rów mariański. Niedługo chyba wezmę kwetiapinę to mnie uspokoi trochę. 

A jak tam u Ciebie Reghum?

Jakoś tam. Lekarz zna już całą moją historię i wysłał mnie na badania psychologiczne - miesiąc temu już kazał mi się zapisać, bo pokazałem jak układam kostkę w 10 sekund. No ale niestety wyszło jak wyszło i przyznałem się do wszystkiego, i że ćpę leki na sen, przepisał mi znów hydroksyzynę i kazał nie wrócić do zolpidemu, też wie to, że odstawiłem nagle olanzapinę 3 lata temu i miałem brain zapy i stąd mam bóle głowy.

W końcu nie wiem, czy nie wywołałem u niej mind fucka - osoba która choruje na coś co może być organiczne układa kostkę rubika w 10 sekund xD Chociaż żeby to było takie skomplikowane. Ciekawe jak mi te badania wyjdą. Nie nastawiam się na wysokie wyniki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ogóle nie potrafię ułożyć kostki. Ale nigdy nie trenowałem, więc pewnie jakbym się uparł to bym to zrobił. To były tylko takie krótkie epizody-zabawy. Ale ułożyć nie ułożyłem :D

Zolpidemu nigdy nie brałem, tylko Zolpiklon i to chyba tylko jedno opakowanie. Na sen póki co starcza mi kwetiapina. A jak brałem Olanzapinę to spałem i spałem całymi nocami i dniami 😕 

Ale gratuluję rekordu. 10 sekund! Robi wrażenie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Elme napisał:

Ja w ogóle nie potrafię ułożyć kostki. Ale nigdy nie trenowałem, więc pewnie jakbym się uparł to bym to zrobił. To były tylko takie krótkie epizody-zabawy. Ale ułożyć nie ułożyłem :D

Zolpidemu nigdy nie brałem, tylko Zolpiklon i to chyba tylko jedno opakowanie. Na sen póki co starcza mi kwetiapina. A jak brałem Olanzapinę to spałem i spałem całymi nocami i dniami 😕 

Ale gratuluję rekordu. 10 sekund! Robi wrażenie!!!

Rekord to 5.59, na zawodach 8.82. 10 sekund to ja mam średnią z 5 ułożeń ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi