Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Holik, jutro będzie tydzień dopiero, z rana jest lepiej i wczesnym południem jak dzisiaj np, ale później wszystko łeb na szyje poszło. ratuje się melisą. Do tego biegam, muszę przestawić codzienne bieganie na godziny bardziej popołudniowe, żeby mieć bardziej stabilne samopoczucie w ciągu dnia.

mirunia, ja już nie klikam w linki nieboszczyka od czasu jak wkleił jakiś film na YT z babką co była w szaleńczej(!!!) manii, i pierdzieliła takie kocopoły, z taką ala zahipnotyzowaną miną, że sam w ciągu kilku-nastu obejrzanych sekund odczułem się jakbym sam odlatywał w stanie hipnotycznym. Patologia :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja już nie klikam w linki nieboszczyka od czasu jak wkleił jakiś film na YT z babką co była w szaleńczej(!!!) manii, i pierdzieliła takie kocopoły, z taką ala zahipnotyzowaną miną, że sam w ciągu kilku-nastu obejrzanych sekund odczułem się jakbym sam odlatywał w stanie hipnotycznym. Patologia :roll:

na moich filmikach co wrzuciłem na YT niema wogóle ludzi.jest tylko ziemia z wysokości 500m,slajdy lotnicze i start/lądowanie samolotu pasażerskiego.tak że filmik z jakąś cyklofreniczką to nie moje dzieło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, hey! i tak dostaniesz tą robotę, ale będę trzymał, a co! no ja nie spamoludek wyspowy, więc na greckie wakacje się nie załapałem, ale mimo tej jutrzejszej formalności z Twoim udziałem, to trzymam kciuki! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich

kia_ sportage,

A Ty znowu o tych kopulacjach zwierząt? :o to chyba Ty sama oglądasz, przyznaj się, tu każdy ma jakieś problemy z psychiką, więc nikt Cię nie będzie oceniał :smile: ja jedynie przyjaźnie międzygatunkowe lubię podpatrywać :)

Carica Milica,

Powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.