Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A to mój ulubiony Vangelis... cudna melodia, balsamik :yeah:

:

balsamujesz sie za życia?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik, jutro będzie tydzień dopiero, z rana jest lepiej i wczesnym południem jak dzisiaj np, ale później wszystko łeb na szyje poszło. ratuje się melisą. Do tego biegam, muszę przestawić codzienne bieganie na godziny bardziej popołudniowe, żeby mieć bardziej stabilne samopoczucie w ciągu dnia.

mirunia, ja już nie klikam w linki nieboszczyka od czasu jak wkleił jakiś film na YT z babką co była w szaleńczej(!!!) manii, i pierdzieliła takie kocopoły, z taką ala zahipnotyzowaną miną, że sam w ciągu kilku-nastu obejrzanych sekund odczułem się jakbym sam odlatywał w stanie hipnotycznym. Patologia :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, tak, właśnie to jem. Bardzo lubię :D Spróbuj, może i Ty polubisz?

Hooded Spirit, meliska pomaga Ci - to super! Na mnie nie działa w ogóle ;)

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja już nie klikam w linki nieboszczyka od czasu jak wkleił jakiś film na YT z babką co była w szaleńczej(!!!) manii, i pierdzieliła takie kocopoły, z taką ala zahipnotyzowaną miną, że sam w ciągu kilku-nastu obejrzanych sekund odczułem się jakbym sam odlatywał w stanie hipnotycznym. Patologia :roll:

na moich filmikach co wrzuciłem na YT niema wogóle ludzi.jest tylko ziemia z wysokości 500m,slajdy lotnicze i start/lądowanie samolotu pasażerskiego.tak że filmik z jakąś cyklofreniczką to nie moje dzieło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wiem tylko, że wklejasz linki do drastycznych wydarzeń dlatego też nie klikam :P

ostatnio było jak dwie laski dostały po 5 lat za kradzież z sex shopu dwóch wibratorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha i to aż trzy, dałem kciuki w górę. Mam ochotę iść gdzieś na czaterie itp. i potrolować.

dobry pomysl.polecam pokoj erotyczny.chcesz ponabijać sie ze stulejarzy?zobaczysz jacy prostacy są naiwni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, hey! i tak dostaniesz tą robotę, ale będę trzymał, a co! no ja nie spamoludek wyspowy, więc na greckie wakacje się nie załapałem, ale mimo tej jutrzejszej formalności z Twoim udziałem, to trzymam kciuki! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich

kia_ sportage,

A Ty znowu o tych kopulacjach zwierząt? :o to chyba Ty sama oglądasz, przyznaj się, tu każdy ma jakieś problemy z psychiką, więc nikt Cię nie będzie oceniał :smile: ja jedynie przyjaźnie międzygatunkowe lubię podpatrywać :)

Carica Milica,

Powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry znad pysznej kawy

mirunia, dzięki i tobie życzę miłego dnia. U mnie przeciera się niebo i słońce sobie zerka nieśmiało :D

Carica Milica, powodzenia na rozmowie.

Holik, też lubie filmy przyrodnicze...jakis czas temu ogladalam o małżach i wiesz, że nie maja organów kopulacyjnych :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,

Do swoich ziół dodam także tarczycę amerykańską - Scutellaria lateriflora ponieważ działa pozytywnie na GABA i antagonizuje receptor 5ht7 więc jest antydepresyjna i antynerwicowa.

Muszę sobie rozpiskę zrobić co o której godzinie będę pił i łykał bo jest już tego tak dużo, że można się pogubić :hide:

anemon,

Ja myślę, że te zwierzęta nie widzą między sobą różnic, one nie myślą, "a ten ma centki a ja nie to to jest inny gatunek".

Lunaa,

Hej, jak tam urlop? Gokarty już były?

Nie wiedziałem, że małże nie mają organów kopulacyjnych, natura im pożałowala tego, dała za to perły, tzn. ludziom dała, bo małżom one nie są potrzebne :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi