Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim.

@up

Mieliśmy forumowy chat/shoutbox przez krótki czas na próbę, ale na forum 50k+ userów (nawet jeśli większość jest nieaktywna) to się nie sprawdza, nie ma możliwości kontrolowania tego. Mieliśmy też dawno temu kanał irc, ale atmosfera się tam popsuła przez boty i naloty z zewnątrz.

Hai,był jeszcze taki czas,że był i shoutbox i irc,ale to z 10 lat temu chyba było XD

Lord Cappuccino, Lord jaki nick miałeś na ircu,jeżeli można wiedzieć ?

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

depresyjny86, Drogi D. vel człowieku_nerwico , na pewno kojarzysz mHrocznego pAsażera lub Szalonego Naukowca. :D

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Spamowa!

Widzę ciemność ... Cały dzień. Myślałam dziś, że coś mi się stało z budzikiem w telefonie, bo czemu mnie budzi w nocy. :roll:

Zaczęłam dzień od wypicia kawy duszkiem i natychmiast następnej.

No ale nic, produktywnie w pracy, domowe sprawy odhaczone, wróciłam z kawkowania z przyjaciółką ( w zasadzie koktailowania ), wybrałam się, bo już bym zaległa pod kocem nietomna...

niecały, Mówisz tak jakbyś był zakonspirowanym agentem, który wkradł się w szeregi tajnej organizacji. :lol:

Spamową każdy może czytać i chyba się z tym liczymy ( a może mamy nawet nadzieję), że jak się ukleci posta, to ktoś to przeczyta.

Za dużo Ludluma, albo innego Le Carre... :D

Lunaa, A jednak tu wróciłaś... :smile: Rozgość się!

misty-eyed, czasami jednak podpisz listę obecności. ;)

mirunia, U mnie zaczęło na wieczór siąpić. Wilgotny ziąb - czapka na głowie była. :smile:

Carica Milica, Dobrze Cię widzieć ! Ściskam i mam nadzieję, że uda Ci się troszkę odpocząć, nam ten czas regeneracji jest wybitnie potrzebny. Inaczej katastrofa. :bezradny:

depresyjny86, Nadal na wolnym?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecały, Mówisz tak jakbyś był zakonspirowanym agentem, który wkradł się w szeregi tajnej organizacji.

To co, kiedy robimy głosowanie za nerwicową ustawą lustracyjną i przeprowadzamy deagenturyzację forum? :lol:

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Ugh, a gdybym ja swoje drzewo genealogiczne przedstawił to by dopiero było. ;) Obca agentura na stołku moderatora, szkandal!

Monster6, dobrej nocy.

mirunia, Hej. Gdzie mogę poczytać o tym konkursie, który się odbył na forum pod moją nieobecność? :bezradny:

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Oj to dobrze, może uda Ci się złapać oddech. A rozmowa... zobaczysz, może przyjdzie ta właściwa chwila.

Lord Cappuccino, Oj Wiejski mógłby nie przejść oficjalnej weryfikacji... :lol:

Lunaa, Spokojnie wbijesz się. My przecież piszemy, jak się czujemy, co robimy, jak nam minął dzień, nawet co gotujemy. Co tam się komu chce.

Na rozgrzewkę napisz jak Ci minął dzień? Też tryb zombie, jak wszyscy?

mirunia, No cóż, wróżę że jutro będzie praca - dom vide kocykowanie i tyle. ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof, Wywołałam wilka z lasu! :lol: Broń Boże nie czepiam się, tylko sam przyznaj, że jesteś wyjątkowy tutaj. :D

Nie fukaj, naprawdę nie naigrywam się z Ciebie, śmieszkuję z sympatią, już chyba mnie na tyle znasz. :smile:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie dzis wyjątkowo czuje sie jak odrzut społeczeństwa, obco wszedzie...tak jakby brakowaloby mi gdzies wlasnego miejsca a tam gdzie bywam nigdzie nie pasuje.

Poczytam was a jak bede miala co do powiedzenia to sie odezwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Carica Milica, :papa: taki właśnie mroczny dzisiaj dzień. :bezradny: Również w pracy miałam nudny i bezpłciowy, senny, musiałam wymyślać sobie zajęcia, żeby nie paść na biurku.

A teraz wylazłam z wanny, wygrzałam obolałe mięśnie i kości, za chwilę kolacja jakaś i skikam pod kołdrę. ;)

trzy razy czytałam co mirunia robi pod koldrą :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Wiem Kochana, że już trochę się szarpiesz z tą decyzją, pamiętam, jak o tym pisałaś. Wierzę, że nie jest to łatwe.

To miłego wieczoru!

tosia_j, :D

mirunia, Naszej Tosi nic nie umknie. :D

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi