Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, Czy paramparam zaspokoiła Twój głód wiedzy? ;) Podoba mi się wyjaśnienie, że zmartwienie osłabia, czyni nas troszku martwymi.

HoyaBella, No cóz, staż z natury swej jest krótkoterminowy, to nie dożywocie. :bezradny:

paramparam, Nie do końca jestem pewna, czy był to wypoczynek, ale dziękuję. ;)

To pozostaje trzymać kciuki, żeby wizyta okazała się pomocna. Trzeba się ratować... Mocno życzę stabilizacji, choć z doświadczenia swojego i spamowiczów wiem, że nie da się uniknąć sinusoidy. Byle była w miarę pod kontrolą i bez głębokich odchyleń i już jesteśmy jak na prostej, czego Ci życzę z całego serca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ja chyba też powinnam się przeprowadzić. W jakiś stabilniejszy pogodowo region. :time: Walnęło nagle duchotą i gorącem, wróciliśmy z psem z ozorami na wierzchu.. Tydzień miałam spokoju od jazd meteopatycznych, a teraz znów kurfa to samo. :evil:

Idę pokopać w ścianę, czy coś, wyżyć tą bezsensowną złość...

DarkMaster, Tam lęki, ale czy demony nie podążą za Tobą? ;)

paramparam, Jak tam dzisiaj, udało się wystawić głowę z dołka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To trzymam kciuki, żeby Ci pozwoliły, DarkMaster. Ja czekam na jesienne ochłodzenie. Podobno w przyszłym tygodniu ma się pojawić. A ten tydzień trzeba będzie jakoś przetrwać.

u mnie sie juz zaczyna ochladzwc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie Spamową :D

Cieszę się bardzo, że nasza :lol:kosmostrada, powróciła!!! Już wczoraj, gdy zajrzałam tu na chwilkę, to zauważyłam :yeah:

Dobrze, że już jesteś :D

Już niedługo będziemy w jesiennych, chłodnych nastrojach, co mnie akurat cieszy... :D

Być może i Wy, w większości ciepłolubni, przekonacie się do niższych temperatur jako bezpiecznych, sprzyjających naszemu samopoczuciu :mhm::?:

U mnie bez zmian, mimo ukończonej kolejnej dziesiątki :mrgreen: jestem raz w lepszej, raz w gorszej formie, jak to z nami bywa...

Wczoraj i dzisiaj przeżywam kolejne dni problemów "brzusznych' związanych, moim zdaniem, z przesyceniem organizmu lekami. Czy zbędnymi, do końca nie jestem pewna, ale pewne podejrzenia mam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, Nie znam Twoich demonów, jeśli je oczywiście masz... Miałam na myśli, że czasami uciekamy, a problem nie jest w otoczeniu i podąża za nami. :bezradny: Może bardziej jasnym byłoby pytanie - dlaczego chcesz wyjechać?

tosia_j, :papa:

misty-eyed, Heloł, heloł!!! :papa: Czyżby urodzinki? :105: To wszystkiego najlepszego życzę!!! Przede wszystkim jak najmniej zawirowań ze zdrowiem, rozwiązania problemów i wielu sympatycznych chwil! Urodzinowe ściskania!!!

Jakąś imprezkę szykujesz?

paramparam, Na to co mówisz, można zareagować tylko wysłuchaniem. Nie będę Cię zarzucać pocieszeniami, że będzie lepiej itp., bo nie jestem jasnowidzem a za słabo Cię znam, nie umiem Ci nic konstruktywnego poradzić. Sama staram się w takich stanach przeczekać i energię, która pozostaje przeznaczyć na wszelkie sposoby ratowania się. Bo warto, wiesz...

Carica Milica, Bardzo mi imponuje Twoje takie dojrzałe pozwalanie sobie na ból z jednoczesnym pozostawaniem w "strefie" życia, działania...

Mirunia - odezwij się, co u Ciebie? Rana choć ciut mniej boli dzisiaj?

Ja przeczytałam książkę i prawie skończyłam powyjazdowe porządki. Troszkę złość mi przeszła, bardziej jestem teraz w otępieniu... Czasami tak mam, jakbym na chwilę w środku umierała. No ale jutro do pracy, trzeba będzie się zmobilizować, może znów się narodzę? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, paramparam, dziękuję bardzo :uklon:

Już minęło kilka dni :D , a świętowałam nie świętując. Był to wieczór z 2 Wnukami, ponieważ Rodzice Ich byli na przyjęciu weselnym :D

Powiem szczerze, że był to bardzo przyjemny dzień, nawet dwa, nie byłam zmęczona, a rozrywek miałam wiele-co najmniej 6 gier planszowych, malowanie, rysowanie, itd... :mrgreen:

Poważnie mówiąc, nie mam już siły na organizowanie większych spotkań, mam malutką kuchnię, pieczenie, pichcenie w niej jest bardzo męczące. Zamierzamy, któregoś dnia, gdy już będzie przyjemnie chłodno, wybrać się na Starówkę, wpadniemy do naszej ulubionej kawiarenki w Hotelu Europejskim :lol:, tam są pyszne ciasta i kawa i na pewno będzie przyjemnie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porozmawiałeś z kimś o tych sprawach męsko-damskich?

Hmm, no właśnie nie. :roll:

Nie było chętnych.

Oczywiście nie mam do nikogo żalu, rozmowa jest dobrowolna, nie ma przymusu i rozumiem że po prostu ludzie tutaj mają też swoje problemy i po prostu czasem nie ma chęci / nastroju / czasu na rozmowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ludziska, ale jestem zmęczona... Na siku dopiero przed wyjściem poszłam. :roll: Ale mam już ogarnięte główne tematy w pracy, więc w poniedziałek już pójdzie z górki.

Przygnałam z psem, teraz dosłownie chwilka odsapki, słaba kawka i zabieram się za gotowanie ( dziś dal soczewicowy, choć chyba nie może być z czegoś innego niż z soczewicy). Mam na 17-tą gości złaknionych opowieści i prezentów z podróży... :smile:

Ponuro i zimno u mnie.

Miłego weekendu!

mirunia, Oj to dobrze Kochana, że wszystko się ładnie goi! To i ten weekendzik już przyjemnie się ułoży, bez okropnego bólu i stresu.

W pracy w rytm wpadłam. Jako zadaniowiec, jak mam konkretną robotę do wykonania, to przechodzę transformację i jestem cool and professional. ;) Żeby się podładować ubrałam się dziś do pracy w stylu soft gothic... :D

Carica Milica, paramparam, Uściski Dziewczyny!

JERZY62, :papa:

Purpurowy, Nie było mnie wieczorem, ale co ja bym tam pomogła z moimi przestarzałymi doświadczeniami... ;) Cieszę się, że się cieszysz na wypad. :smile: Miłej imprezki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi