Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Znośnie. Powtarzalność, rutyna. Ale jak wróciłem do domu, to prawo kontrastu. Jak w bajce. Własna toaleta, czajnik na 24h. :D

Komputer, kot. Okno z firanką. No i się trafiło na zakwiecony ogródek.

Wcześniej monk.2000

http://natlaminess.blogspot.com/

Oficjalny blog, na który serdecznie zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis wieczorem dopadł mnie napad lęku. Była ładna pogoda stwierdziłem, że jadę za miasto motocyklem. Pojechalem i wrociłem z lekiem,

Coś mi tam trzeszczy w tym motocyklu. Chyba zużyty łańcuch, a ja sowi wkręciłem że skrzynia biegów - poważny problem. Huczy mi też łóżysko w przednim kole bo się zużyło. Jak widać dwa źródła niepokojących dźwięków. Może to zadziałało jako czynnik spustowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D Wszystkim obecnym mówię :D

Nie pisałam przez kilka dni, ale jestem...

Czytam, że tak ogólnie nieźle u Was....

Mirunia, urlopuje się, kosmostrada, również :lol:

Ja mam skierowanie do reumatologa, wydzwaniałam przez 2 dni i mam termin wizyty na 11 września, jakiś cud, choć w to nie wierzę :mrgreen:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Dzisiaj trochę pracy w pracy, ale głównie żarcie, dobry tort - podziękowanie dla naszych szkoleniowców.

Byłam u psychiatry, dużo poopowiadałam, wytłumaczyła, że biochemia układu nerwowego jest taka, że i przy pozytywnych bodźcach powstaje stres, stąd lęki. Muszę przywyknąć do dobrego. Leki na razie bez zmian.

Ogoliłam pachy, jutro randka :mrgreen: W sumie weekendzik, tak że się odezwę pewnie dopiero w niedzielę :papa:

Natla_Miness, Purpurowy, dobrze was widzieć.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi