Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór/noc :!:

kosmostrada, masz rację, z lękami nie ma co walczyć, może ze skutkami trochę trzeba... :mhm:

Kochana, gdy będziesz przejeżdżała przez Bemowo, spójrz na balkon na 8 p., będę stała i machała do Ciebie jedwabną chusteczką :D

Spotkanie rodzinne przyjemne, choc bez Wnuczka, bo wyjechał do drugiej Babci ;) Syn od razu zorientował się, że jestem w gorszej formie, zapytał co się dzieje... Nie chcę wtajemniczać najbliższych, za bardzo, w szczegóły, bo Oni przeżyli już wiele w związku z moimi chorobami. Jednak to dorośli ludzie i ukryć się całkowicie nie da... ;)

mirunia, sernik to najprostsze ciasto świata, więc nie wymaga zbyt wielkiego wysiłku...ale dziękuję za docenienie mnie :D

Miruniu, jak pamiętam, ja nigdy w czasie urlopu nie byłam wyluzowana, ciągle w napięciu, nie potrafiłam zwolnić... To wspaniale, że Tobie się to udaje :great:

Mimo wszystko, wyszłam na marsz terapeutyczny...jest duszno, wilgoć okropna, ale 1/2 h pochodziłam... :!:

Lęki spakowałam do torebeczki spacerowej wraz z kluczami i komórką :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry wieczór... mija kolejny dzień mojej diety i rehabilitacji nogi. pojeździłam sobie na fiszce, wypiliśmy z mężem piwko nad rzeką, a jutro komisja ZUS. cholernie się boję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi