Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałam, ja też będę miała jutro, prawdopodobnie, kawkę w miłym towarzystwie-przyjeżdża dzisiaj mama Synowej, więc odwiedziny prawie pewne :yeah: To fajna kobietka, lubię Ją bardzo. Ona pochodzi i mieszka w woj podkarpackim, więc zawsze poznaję mnóstwo najróżniejszych regionalizmów, a to jest interesujące :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, O żesz... Będzie blizna? :zonk:

misty-eyed, Też lubię zupy. :smile:

Ja jakoś nie lubię kawkowania w domu, istotą jest wystawić nogę. :D

Co zamówiłaś w Rossku?

neon, Bardzo śmieszne... :blabla:;)

mirunia, Jesteś! :great:

Znaczy Armageddon u Ciebie? ;) U mnie tam tylko kilka drzew wietrzysko wyrwało.

Może i jest towarzystwo, ale się nie rozpędzę w planach, bo trza do psa wrócić i wyprowadzić... :bezradny:

No popacz, zupy z kalarepy nie robiłam...

Ta wilgoć też nie sprzyja dolegliwościom. No ale sposoby domowe stosujesz i jakoś Cię to postawi na nogi. Niech rychło!

Odliczasz czas do urlopu? ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wyjścia na kawkę są przyjemne, ale to jednak Rodzina mojej Synowej, więc akurat w tym przypadku zapraszam do siebie :D

W Rossku zamówiłam lakier do włosów, pomadkę, płyn miceralny, odświeżacze powietrza, płyn do prania i płukania, farbę do włosów-promocja, saszetki do szaf, krem do twarzy itd... niektóre produkty dobrze znam, o innych poczytałam, dokonałam wyboru spokojnie...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, pyszny, ale moczopędny :mrgreen:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, z boczkiem nie robiłam, może się skuszę, dołożę troszkę...

Jak zwał, tak zwał :D , będzie kawka, rano zrobię ciasto z truskawkami... To jest jednak spotkanie przy kawie... Obiad proszony będzie innego dnia :D

Edytowane przez Gość

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie zamówiłam niczego extra, ale lubię wiedzieć co kupuję, a jak wspominałam, w ogóle nie widzę, nie mogę niczego przeczytać w sklepie. U mnie Mąż dźwiga, ja mam zakaz...ale wybierzemy się razem :D

Tymczasem pa, wychodzę z pieskiem /rodzinnie/.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, na proszkowym, najłatwiej :D

Mam kilka fajnych przepisów Tosiu, mogę podać /?/.

Pędzę już, bo w końcu ich nie znajdę, a ciemno jest...zawsze dochodzę do nich, bo ja uprawiam marsz szybki :mrgreen:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, współczuję Ci, ja nie śpię z innych powodów, mniej męczących na pewno, więc w sumie nie zazdroszczę ;) Na Kosmostradę uważaj, proszę, szkoda byłoby Jej zrobić krzywdę, bo to super kobietka jest :!:

Spacer to dobry pomysł, ja własnie wróciłam niedawno, może okazać się pomocny...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek na chwilę wyjdzie i od razu jakieś śmichy chichy sobie robią... Proszę sobie moim nickiem gęby nie wycierać! All rights reserved! :time::mrgreen:

Niedobre te człowieki!

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi