Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Pas nadmorski melduje się z równie koopiastą pogodą ( cały dzień na żarówce, tak ciemno było), ale nie pada, więc nie ponarzekam... ;).

Powiem krótko - zmęczona jestem. Chyba jutro trzeba jakiś Dzień Dziecka sobie zrobić, żeby coś z urlopu uszczknąć.

Po ułożeniu wszystkiego z powrotem w szafie refleksja - otóż mam jakiś odjazd na zapinane sweterki, jestem posiadaczką imponującej kolekcji. :shock: Ale dlaszego, dlaszego akurat ta część garderoby? :roll:

A propos dresu w wydaniu męskim - przyznam, że zestaw dresowy na mężczyźnie poza aktywnością sportową powoduje u mnie dyskwalifikację w przedbiegach... ;) Chyba że są to wkomponowane spodnie dresowe tzw. miejskie.

neon, Swietna relacja pogodowa! :great:

cyklopka, Pozostaje życzyć, niech się coś ruszy w temacie rozmów kwalifikacyjnych. :mhm:

Paczaizm... dobre!

Nie wierzę, że ktoś się na szejka nabrał... :hide:

mirunia, :papa: O to chyba fajnie, że kociora masz w póładopcji. Chyba atrakcja nie? ( choć domyślam się, że zależy co zastajesz w domu po powrocie z pracy... ;) )

Nic nie piszesz, więc chyba ząbek odpuścił?

Siarlek, Jak poszło na rozmowie?

Maggda92, Halo, jesteś tam? Jak dziś Ci mija dzionek, jak się czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, cześć.

A propos dresu w wydaniu męskim - przyznam, że zestaw dresowy na mężczyźnie poza aktywnością sportową powoduje u mnie dyskwalifikację w przedbiegach... ;) Chyba że są to wkomponowane spodnie dresowe tzw. miejskie.

Dla mnie dres to bardziej coś w formie wygodnej odzieży ochronnej. Mianowicie chroni przed dostaniem w mordę i kosy pod żebra. ;) Jak się mieszka wśród patusów, to trzeba wyglądać jak patus, da własnego dobra. A na przykład jak wyjeżdżam poza swoje okolice, do ludzi, to się ubieram jak człowiek.

Ḍryāgan, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Pomijając że to patola i kryminał.To tacy kumple są zwykle /cenzura/ warci.Są jak jest dobrze jest kasa,interesy się kręcą,jesteś zdrowy...Jeśli się juz z tego wyrwiesz to jestes na lepszej drodze.

Kumple mówisz? To żadni moi kumple. Jedyne co, to zadaję się z takimi, bo po prostu nikogo innego tutaj nie ma. A że wszystko się rozbija o kasę, to wiem od dawna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy,

Czyli w koło same patusy, nikt inny?

A kto nie ubrany jak patus to z automatu dostaję w papę?

Ci którzy nie byli patusami, wyjechali do Warszawy lub Lublina. Ze względu że rynek pracy nie istnieje tutaj od 2005r, każdy kto miał możliwość i ambicje żeby żyć uczciwie, wyjechał do wymienionych wcześniej miast. A zostali emeryci, renciści i ci którzy potrafią trzepać kasę nie mając pracy. Co do ubioru, to tak. Spróbuj np. ubrać się jak metal, hipis, punk czy jakakolwiek inna subkultura i wyjść tutaj po zmroku. Zabawa gwarantowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, osoby z mojego bliskiego otoczenia męczyły się z tym woreczkiem okrutnie, a teraz jest spokój - ciachnięty laparoskopowo i z głowy. Czyli z tym wynikiem idziesz na konsultację do lekarza?

Ḍryāgan, A u Ciebie co słychać? Troszkę odbiłeś w górę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Skejci też? Zwykłe bawełniane dresy i dresowa kurtka też? jeansy i zwykła bluza też? Koszula i jeansy też? Chyba nie powiesz mi,że biała koszulka lub koszula i niebieskie markowe jeansy to ubranie patusa ? A za to raczej nie biją.

Skejtów tutaj nie ma. A jeansów raczej tutaj się nie nosi. Bo po co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Stosujesz znaczy kamuflaż? ;) Aż niewiarygodne, że T-shirt i jeansy nie przechodzą. :bezradny:

Zbieram się na warsztaty decoupage'u. Ale nie co by uczestniczyć, bo w innych tematach szaleję plastycznie, ale zostało mi sporo różnych rzeczy do decoupage'u, więc podaruję i sprawię komuś przyjemność. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Stosujesz znaczy kamuflaż? ;) Aż niewiarygodne, że T-shirt i jeansy nie przechodzą. :bezradny:

Wiesz co, nie to że nie przechodzą, akurat to pewnie by przeszło, ale jeansy to takie raczej eleganckie ubranie, które się zakłada w lepsze miejsca. A tutaj takich nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka razy mnie straszyli ostrym sprzętem a z dwa razy przed oczami wywijali, może więcej tego było nie pamiętam. Mam tez zaniki pamięci. :twisted: Kumplowałem się przeważnie z Skinheadami i Metalami, Dresami. Skejtów kilku też było i Punków. Satanistów kilku, jeden centralnie nawiedzony ha ha ha. Jednak najwięcej to z Kibolami i Skinheadami się bujałem :D Sam byłem Kibolem i Skinheadem. W sumie wielu Kiboli było Skinheadami :mrgreen: Teraz to ja nikogo nie spotykam ze znajomych. Rozpłynęli się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom ja tez, ten jeden co był moim przyjacielem, to jest teraz tylko dobrym kumplem, stracił range :mrgreen: od czasu gdy mu pożyczyłem 1,5 ts. złotych i konto allegro. kase oddałem pod 2 latach, to nie probelm. tylko kurwa konto mi zjebał bo dostałem przez niego 5 negatywów a sprzedał na moim koncie towaru na 20 tys. nic mi z tego nie kapło, a negatywy zostały, dobrze ze ich spłacił bo mnie sądem straszyli :D taki głupi byłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się babka ucieszyła. :yeah:

Idę pichcić późny obiadek.

Monster6, Taka technika ozdabiania przedmiotów. W skrócie - malujesz, naklejasz wycięte motywy z serwetek, lub specjalnego papieru i pokrywasz lakierem, aż będzie gładko. Naprodukowałam swego czasu różnych świeczników, deseczek, szczotek do włosów, ramek, wazoników... :smile:

Purpurowy, Dżinsy - eleganckim ciuchem... ło matko.

Miłego wietrzenia!

wiejskifilozof, Kiedy będzie coś wiadomo w związku z Twoim pobytem w Litewnikach?

Mam jedną przyjaciółkę. Znamy się 20 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Wpadłam na chwilkę, jestem chora, tym razem grypa, na którą nie chorowałam chyba z 10 lat. Oczywiście wszystkich pozdrawiam serdecznie, ale byłam ciekawa wyniku badania Tosi.

tosia_j, i co dalej, będą go rozpuszczać, czy usuwać /pęcherzyk żółciowy/?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi