Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, Uciekałeś , czy goniłeś? ;)

Carica Milica, Taki dziś psiący dzień...

Świetnie! Życzę, żeby Ci podpasił psycholog. Czekam oczywiście na relację. :smile:

mirunia, To prawda, codziennie dziękuję Bogu, że mam takie godziny pracy, bo inaczej byłaby kaplica...

Jesteś niesamowita, że ogarniasz w takim stanie! Już tylko jutro Kochana i dwa dni możesz zalegać pod kołderką ile chcesz. :smile:

Ale jestem nietomna... Obiad się dusi, o 17tej idę na spotkanie z przyjaciółką. Sił pozbawionam, ale coś tam z życia trzeba mieć, jeszcze się należę pod kocykiem. Warunek - idziemy jak najbliżej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Uciekałeś , czy goniłeś? ;)

Wyobraziłem sobie że jestem członkiem interesującej mnie historycznej formacji mundurowej, a z tyłu wściekły tłum rzuca kamieniami, tak więc można powiedzieć że uciekałem. :lol:

Purpurowy, biegi trenujesz? :smile:

Co Ty, nie mam na to kondycji. Raz się tak tylko przebiegłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Ja mam dobry nastrój w tej chwili, bo właśnie zamówiłam lodówkę i kuchenkę gazową /unikam elektrycznych-gaz-ryczałt/. Jutro przywiozą, zamontują...

Mąż zadowolony ze mnie, że tak sprawnie wszystko załatwiłam, bo rozmawiałam jeszcze przez telefon w sprawie wężyka do podłączenia kuchni, bo juz nie ma ich w zestawie, trzeba kupić oddzielnie, dobrze, że zorientowałam się, bo sprawa nie byłaby załatwiona...

Swoją drogą, nie rozumiem, dlaczego producent nie dołącza tego, co niezbędne ;)

Decyzja o wymianie agd zapadła kilka miesięcy temu, ale dopiero dzisiaj podjęliśmy decyzję, bo obawiam się, że przez stara lodówkę mamy wyższe rachunki za energię..

Ogólnie też nie mam najlepszego dnia. Wczoraj złamałam trochę zasady zdrowego odżywiania /we wtorek też :why: / i dzisiaj odczuwam pogorszenie psychicznej formy. Ewidentnie odżywianie ma ścisły związek z psychiką, chodzi głównie o obciążenie organizmu tym, co mu nie służy...to z autopsji wniosek :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Koleżanka lat 41,pyta się gdzie może kupić przyprawę do kartofli ?

tośka 50 lat, odpowiada: droga kolezanko, przyprawe ostatnio kupowalam w biedronce

wlasciwie moge napisac do fizliego na fb....

Witaj lat 50,dzięki za info :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps. fizli mi sie z mordki podoba

Przyjęte do wiadomości... ;) Pamiętam, przyjemną miał fizjonomię.

misty-eyed, Oj to rewolucja w kuchni - super! Bardzo lubię domowe rewolucje tego typu. :D A może troszkę się obwiniasz za pofolgowanie sobie w jedzeniu i stąd ten spadek nastroju? Jakby powiedziała moja psych - karze się Pani? ;)

Carica Milica, Też bardzo się stresowałam i przyznam, że mi to zostało już do końca, przed każdą sesją sensacje żołądkowe, a raz mi nawet spuchło kolano, ale uważam pójście na terapię za jedną z lepszych decyzji w moim życiu. To że się trzymam to jej zasługa.

Bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń.

Purpurowy, Pierwsze koty za płoty! :great: Jeszcze nas tu zawstydzisz swoimi dystansami biegowymi. :D

Rozpadało się. Ale miałam blisko, więc wróciłam tylko mokra na wierzchu. :smile: Piłam herbatkę jesienną z cynamonem i suszonymi jabłkami. :105: Teraz moja wersja herbatki ( rytuał wieczorny musi być ;) ), ale najpierw piżaaaamka! :great:

Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia - mimo kiepskiej formy i herzklekotu ogarnęłam w pracy, zrobiłam dobry obiad, pogadałam z menszem i dzieckiem,wyszłam do kawiarni w miłym towarzystwie i kupiłam sobie za śmieszne pieniądze super szalik Hilfigera ( poszłyśmy jeszcze na ciuchy z przyjaciółką). Jak normals. Czego chcieć więcej od życia? :105: Może to hipomania, może króciutka chwila zadowolenia, może jutro wyląduję w mroku, ale warto żyć dla takich chwil.

Dobra, idę się trochę uspokoić, żeby nie spaść i nie zaryć głową w beton jutro. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi