Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie wróciłam. W pracy wszystko załatwiłam. W nagrodę kupiłam sobie w rossku maseczkę. :smile:

Musiałam psa wysikać, a tu strach chodzić, bo gałęziami rzuca... :roll:

Raz na długi czas łapie mnie ochota na coś niezdrowego i dziś właśnie jest ten dzień. Wróciłam z worem chrupek kukurydzianych o smaku zielonej cebulki. :angel:

Platek rozy - jak poszła rozmowa?

mirunia - gdzie jesteś, jak znosisz ten wietrzny dzień?

Ciekawe też co u naszej Caricy. Dziś pierwsza noc w szpitalu...

Purpurowy, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No właśnie tak mi się wydawało, że źle znosisz taką pogodę i niepokoiłam się o Ciebie...

Mocno tulam, na całe szczęście to minie...

Poszłam do biura choć nie musiałam, ot ułatwiłam sobie pracę. Nie miałam nic specjalnego do roboty, a jak się robi ciemno, to nie za bardzo mi się coś chce, a jeszcze się nakocykuję. ;) Ja na szczęście dobrze znoszę wietrzyska, tylko zapowiedź tych frontów odczuwam.

Właśnie się zastanawiam co tu począć, bo strasznie mi włosy lecą i rzęsy. po prostu masakrycznie... Myślę, że od ostatnich stresów, a i może od tych hormonków, co zaczęłam brać. Trochę jestem przerażona... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam nie witanych :papa:

cyklopka, ten facet grał w filmie "Młody Frankenstein" grał zarąbiście.

Purpurowy, a co się stało że tak wszystkich kochasz? :mrgreen: No chyba jesteś przy zdrowych zmysłach myślę :D

To chętnie nadrobię zaległości filmowe :great:

Purpurowy, a czego się tam uczyłeś? Bo mnie to ciekawi, niby to gitara i to gitara, ale są różne techniki. Ja na przykład umiem utwory na gitarę klasyczną grać dwudźwiękami ALBO najprostszy akompaniament do piosenek (dół, dół, góra, dół).

Jestem zmęczona, bestuż mi chłodno. Będę oglądać TV z perspektywy kołderki, trzy koce wystarczą chyba. No i coś żeby cukier za mocno nie spadał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a czego się tam uczyłeś? Bo mnie to ciekawi, niby to gitara i to gitara, ale są różne techniki. Ja na przykład umiem utwory na gitarę klasyczną grać dwudźwiękami ALBO najprostszy akompaniament do piosenek (dół, dół, góra, dół).

Gra akordowa, repertuar oczywiście można się domyślić, jako że mój pan gra na weselach ("Przez te oczy zielone", "Cyganeczka Zosia" itp.) ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dzięki Kochana, coś muszę popróbować z tymi włosami, a skrzypu nie mogę, mam nietolerancję. Może ten olej...Muszę też odkopać, bo kiedyś stosowałam taki preparat do psikania skóry głowy i pomógł ( jak mi włosy wyleciały przez depresję).

U mnie zapowiadają, że niby jeszcze jutro ma tak wiać.

cyklopka, Też jestem pod kołderką i też dbam o poziom cukru z własnej roboty krówką do herbatki. :smile:

Purpurowy, A czo to "Cyganeczka Zosia"? :shock: Jakaś nieobyta jestem... ;)

Problemy pierwszego świata - lakier do paznokci, który ma w opisie trzymanie się dwa tygodnie, u mnie się trzymał dwa ale dni... :evil: Poprawiła mi humor maseczka, która pod wpływem wysychania na buzi zmieniła kolor na złoty i chodziłam cała uhahana jak dziecko ze złotą twarzą. "Woman with a golden face" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi