Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, dziękuję bardzo Kochana :uklon: Tak wiem, że to wszystko minie, ale mimo wszystko ten denerwujący stan przeszkadza, martwi, czasem załamuje...

Przed chwilą wróciłam z wieczornego spaceru i jest w porządku, z pewnością słońce i gorąco źle na mnie wpływa, a raczej potęguje nerwicowe fiksacje ;)

Purpurowy, ja tez pochwalam akcję z puszkami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :papa:

Brat u mnie zrzuca węgiel do kotłowni, wczoraj zrzuciłem może z 300 kilo ( do zniesienia 4 tony ) i sobie rękę odparzyłem od łopaty bo jakoś tak się dorwałem że nie wiem kiedy to się stało a gdybym wcześniej zajarzył to ubrał bym sobie rękawice i miałbym rękę zdrową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Wczoraj wróciłam późno, bo po zebraniu poszłam jeszcze z koleżanką na kawkę ( miałam wczoraj kawkujący dzień ;) ). Nie mogłam do Was zajrzeć, bo na zakończenie dnia z różnymi zdarzeniami jeszcze mi pierdyknął lapek. Nie wiem, co się stało, ale widzę ciemność ... :bezradny:

Nadaję z pracy, nos wysunęłam na chwilę zza papierzysk i kompa.

Pokrótce - lapek dead, pies coś znów zrobił sobie w łapę i kuleje, wizytę lekarską mi przełożyli ( w związku z tym idę w poniedziałek na dwie :roll: ), z rana miałam taką męczarnię somatyczną i załamkę, że ło matko... Ale powlokłam się do roboty. Już jest lepiej.

Purpurowy, Dzięki za ojojanie, na dziś też się przydało. :smile: A akcja puszkowa -rewelacja! :great:

J3RZY62, To Ciebie dziś trzeba ojojować... Jak mawiała moja babcia - do wesela się zagoi. ;)

misty-eyed, Kochana, jak się dziś czujesz? Och jak bardzo Cię rozumiem ze wczorajszym chlipaniem. Ale niestety nie wiemy kiedy franca dopadnie i z jakim natężeniem, nie dawajmy jej satysfakcji i nie pozwalajmy odebrać sobie siły!

mirunia, Też pomidorków muszę narobić... :105:

Trzymam kciukasy za Plateczkową, która dziś u chirurga zębowego zapewne dzielnie daje radę.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, szukałeś czegoś, dobrze Ci z tym było że tak się włóczyłeś?

Znaczy się chodzi o to, że odezwał się taki jeden mój "przyjaciel" (z tych co to sobie o mnie przypominają jak czegoś potrzebują) no i zostawił mi samochód, żebym w nocy przyjechał odebrać go pijanego i jego pannę z zalewu. No to w oczekiwaniu na telefon sobie spacerowałem, potem pojechałem po nich, jak już wróciłem to ketrel (ale chyba nie moja pora była, bo strasznie długo się rozkręcał) i poszedłem spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :Dkosmostrada, J3RZY62, Purpurowy,

Też myślałam o platek rozy , bo to poważny zabieg miał być :mhm:

Chyba dzisiaj trochę lepszy dzień mam, choć wyraźnie fizyczne dolegliwości się ujawniły. Z tym sobie poradzę.

Od jakiegoś czasu zastanawiam się, jak zagospodarować czas, który spędzałam z Wnukami. Uwierzcie mi, mam z tym problem, smutek w sercu. Wszystko rozumiem, jestem świadoma kolejnych etapów życia, ale dusza musi posmucić się i jak to mądrze napisała cyklopka-w wolnym tłumaczeniu, trzeba jej na to pozwolić...

Ja przetworów robić nie mogę, bo nie mam piwnicy. Podobno nie należy się nam :hide: Bardzo żałuję, bo w zimie własne kiszone ogórki, owoce, pikle najróżniejsze, są rarytasem po prostu. Ale trudno, nic na to nie poradzę...

kosmostrada, Kochana, jak szybko minął czas Twojego urlopu, w ogóle te letnie miesiące jakby przemknęły jedynie...

Ja także nie jestem zadowolona, gdy muszę odwiedzić kilku lekarzy w krótkim czasie. Specjalnie pozmieniałam terminy na wrzesień,bo wydawało mi się, że to tak odległy czas, a tu za 3 tygodnie badania i 2 wizyty-już dostaję wysypki. To siedzenie w przychodni stało się dla mnie koszmarem. Nie sądziłam, że można uczulić się na służbę zdrowia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :D Normalna kobieta nigdy się nie nudzi,wiemy o tym doskonale. Bardziej chodzi mi o wypełnienie tej pustki w sercu...musi trochę czasu upłynąć!

Kochana, oczywiście byliśmy w spółdzielni i mieszkaniom takim jak nasze, nie przysługuje piwnica. Jak powiedział nam pośrednik przy zakupie tego mieszkania, ze spółdzielnią nikt nie wygra, bo one rządzą się swoimi prawami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:******

Dziekuje za kciukasy , bardzo sie przydaly .kuzwa 2 i pol godziny na dentystycznym fotelu ... Cal e dziasla szyte raz po czym rozpruwane , znow wycinanie resztek kanalu i szycie drugi raz. Mam dosc i chyba sobie na nastepny raz wyrwe reszte tych zebnow co mam i fundne sztuczna szczene . Nigdy wiecej takiego zabiegu!Mialam 6 zastrzykow znieczulajacych plus jeszcze jakis zastrzyk domiesniowo zebym sliny ne miala.,

Powinien trwac 15 minut a moj trwal 2 i pol godziny! Wygladam jak bym w pysk dostala i to dosc mocno --- taka napuchnieta jestem.O bolu nie wspomne

Teraz sie bojam sepsy :( siedze cala w panice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak szukać sobie problemów na siłę :lol:

mój lekarz mnie wk***a :evil: miałam wczoraj robione EEG. Zapis wyszedł nieprawidłowy i są 2 opcje: albo są to zmiany polekowe, albo epi. Doktorek miał się skonsultować ze swoim kolegą, który opisywał badanie i dzisiaj miałam zadzwonić się dowiedzieć co i jak. Dzwoniłam rano to jeszcze nie oglądał tego i powiedział, że oddzwoni. Mineło 8h i nie oddzwonił :evil: naśle jutro na niego oddziałową chyba :mrgreen: już ona go przekona to sprawdzenia tych wyników :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, ja mam piwnicę, ale boję się do niej iść :shock: Nawet nie wiem co tam jest. Jakieś złe Bobo. I na pewno mnóstwo manuków.

W porze przedobiadowej jakiś Sajgon domowy się odbył.

Potem byłam u psychiatry, w sumie nic odkrywczego mi nie powiedziała, ani ja jej oprócz tego, że nowe Twin Peaks będzie. Pono Kwetaplex przestali wypuszczać i dostałam zamiennik.

Powoli się zbieram na pierwszą jazdę autkiem, brum brum. Muszę się ubrać wygodnie. Trochę peniam :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Carica Milica, dobrze, że powiedziałaś siostrze! Wsparcie bliskiej osoby jest nie do przecenienia.

A ja ... dziś byłem w nowej pracy pozałatwiać parę formalności. Zaczynam od poniedziałku, jutro jeszcze badania. Moja przyszła szefowa wyszła po mnie (!) przywitała się i już oprowadziła po ludziach. Wszyscy byli dla mnie bardzo mili. Sprawiali wrażenie fajnej ekipy. Czułem się jak intruz, wiem, to pewnie normalne.

Mam strasznego doła. W sumie nie wiem, czy to przygnębienie, pustka, czy cholera wie co. Brak satysfakcji, brak jakiejkolwiek radości, brak pozytywnych odczuć. Może to nowa sytuacja tak na mnie działa, ale dawno już nie czułem się aż tak przybity i zmęczony. Chciałbym się zapaść pod ziemię.

platek rozy 50przytula.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Słońce, tulę niezmiennie! To był poważny zabieg więc nie dziwota, że masz stan podgorączkowy i może się tak utrzymywać przy gojeniu. :(

mirunia, Na razie domowymi sposobami próbujemy lapka ocucić, zobaczymy. Mógł paść na amen, swój wiek ma, a i ciągle się przegrzewał ostatnio. :bezradny:

Teraz korzystam z lapka mensza, może mi się uda wziąć znów jakiegoś z pracy na przeczekanie.

U mnie też pogoda letnia, ale nie miałam siły pokorzystać po pracy... :roll:

Carica Milica, Taki teraz czas, ale wierze, że idzie u Ciebie ku lepszemu. Nadal trzymam kciuki za rozmowę w domu.

acherontia-styx, Na pewno chciałabyś wiedzieć na czym stoisz, ale cóż, czynnik ludzki... Mogę tylko życzyć na dzisiaj cierpliwości. ;)

Słabo się czuję, więc teraz pozalegam z książką. Wyczerpały mnie te dzisiejsze somatyki... :bezradny: Tak dzisiaj dużo osób potrzebuję tu tulasów, aż głupio ze swoimi sprawami narzekać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi