Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx,gratuluję :)

Siedzę w pracy i też mi zimno.Musiałam założyć grubą bluzę.W sumie na podlasiu zawsze jest najzimniej

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatek Róży, bardzo fajna ta książka Czarna Kompania, przeczytałem już kilkanaście procent :)

przykro mi ze nie poszlo Ci z pracą.

wgl jak Was czytam to ogarnia mnie przerażenie, zdolni inteligentni ludzi a nie ma pracy.

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, licze ze to sie w koncu zmieni, wgl to w przyszłości mam nadzieje, ze za ludzi beda pracowały maszyny i beda dla nich produkowaly dobra o różnych cenach w zależności od nakładu produkcji i każdy człowiek będzie dostawał miesięcznie tyle samo pieniędzy a jakie dobra za tą kasę kupi to już jego sprawa :)

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, jak to jest możliwe, ale części postów w pracy nie widziałam... :?

mirunia, Kochana jakoś Twój post mi zginął rano...Mam nadzieję, że na wieczór troszkę "byle jakoś" Ci minęła. Udało Ci się coś wymyślic na poprawienie humoru?

acherontia-styx, Gratuluję!!! Blisko będziesz miała chociaż?

A ja nadal w dołku nie wiadomo dlaczego. Monsz wyciągnął mnie na po pracy na lunch na mieście, posiedzieliśmy na słoneczku jak jacyś wczasowicze, ale niestety nadal nie drgnęło. Chciałam podrzemac, to zadzwonił telefon. Nie chce mi się nawet na ogródek iśc, ale chyba pójdę, żeby się ogarnąc, bo przecież tak nie można... :time:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, super ! bardzo sie ciesze ze ksiazka Cie wciagnela :great::great:

Niestety jakos stalej pracy znaklezc nie moge juz od dluzszego czas , teraz kazdy by chcial zatrudniac na bylejaka umowe i najlepiej za grosze.

acherontia-styx, gratuluje Ci serdecznie!!!!!! :yeah::yeah::yeah: Ciesze sie ze znalazlas cos co Ci odpowiada i mam nadziejez e bedziesz z pracy zadowolona.

kosmostrada, szkoda ze nastroj nic w gore nie poszedl . Masz o de mnie cieplego tulanca :**********

A ja popralam troche bluzeczek i as kregoslup mnie boli.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, nie , zreszta ja mam kilka zawodow :DMam dwa kierunki studiow plus doswiadczenia troche roznego bo i praca w radio byla i pisanie do pisma muzycznego relacji z koncertow i biuro i uczelnia ....

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, wiesz sle cv dosc sporo bo tygodniowo to okolo 40 wiec na rozne oferty no ale poki co niewiele jak widac.... :bezradny::bezradny::bezradny: stara juz jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey Slonce :********** o a mialas juz ta konska masc kiedys? pomagala? Bo ja wlasnie to juz nie wiem jak siasc zeby mnie nie bolalo.Musze pocwiczyc faktycznie:)

Ciesze sie ze nastroj masz lepszy :great::great: Robisz dzemiki???? :105::105:

Ania Jasaw nam zaginela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pochwale sie Wam jakiego wczoraj trzasnelam Fit domowego kebaba.

11390302_837940439616792_3328435169278586607_n.jpg?oh=f2e889ccf4b89d0069de7d629c1c9d4e&oe=560094B2 ta k sie nim najadlam ze nie moglam zjesc kolacji :lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Misiu ale to jest fit zarelko ;) samo dobro , miesko chude , masa warzyw i sos na bazie jogurtu greckiego ;) dac Ci przepis?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, a lepsze jak kupny kebab mowie Ci pysznosc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, to zaluj bo pyszne i fitowe ;)

Ty warzywka masz jesc tez a nie sama kasze z miesem :P:P

Yvaine, dziekuje :) pyszniaste bylo , i sobie moze upichce jeszcze na weekend .

Jakby cos sluze przepisem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi