Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, licze ze to sie w koncu zmieni, wgl to w przyszłości mam nadzieje, ze za ludzi beda pracowały maszyny i beda dla nich produkowaly dobra o różnych cenach w zależności od nakładu produkcji i każdy człowiek będzie dostawał miesięcznie tyle samo pieniędzy a jakie dobra za tą kasę kupi to już jego sprawa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, fajnie by było, ale nierealne. Przynajmniej nie w bliskiej przyszłości ;)

Chociaż akurat za tym, żeby wszyscy dostawali takie same stawki nie jestem, bo nie po to kończę ciężkie i pochłaniające dużo czasu studia i rozważam pójście na studia doktoranckie, żeby dostawać tyle samo kasy co jakiś żul spod sklepu, który ledwie podstawówkę skończył ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, jak to jest możliwe, ale części postów w pracy nie widziałam... :?

mirunia, Kochana jakoś Twój post mi zginął rano...Mam nadzieję, że na wieczór troszkę "byle jakoś" Ci minęła. Udało Ci się coś wymyślic na poprawienie humoru?

acherontia-styx, Gratuluję!!! Blisko będziesz miała chociaż?

A ja nadal w dołku nie wiadomo dlaczego. Monsz wyciągnął mnie na po pracy na lunch na mieście, posiedzieliśmy na słoneczku jak jacyś wczasowicze, ale niestety nadal nie drgnęło. Chciałam podrzemac, to zadzwonił telefon. Nie chce mi się nawet na ogródek iśc, ale chyba pójdę, żeby się ogarnąc, bo przecież tak nie można... :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, tylko weź pod uwagę, że są różne zawody i różny zakres odpowiedzialności. żeby sprzedawać w sklepie nie trzeba mieć magistra, jak się pomylisz to najwyżej musisz pokryć stratę z własnej kieszeni, a jak lekarz się pomyli może stać się tragedia.

widzisz różnicę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, super ! bardzo sie ciesze ze ksiazka Cie wciagnela :great::great:

Niestety jakos stalej pracy znaklezc nie moge juz od dluzszego czas , teraz kazdy by chcial zatrudniac na bylejaka umowe i najlepiej za grosze.

acherontia-styx, gratuluje Ci serdecznie!!!!!! :yeah::yeah::yeah: Ciesze sie ze znalazlas cos co Ci odpowiada i mam nadziejez e bedziesz z pracy zadowolona.

kosmostrada, szkoda ze nastroj nic w gore nie poszedl . Masz o de mnie cieplego tulanca :**********

A ja popralam troche bluzeczek i as kregoslup mnie boli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi