Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Dziękuję, Ty to potrafisz mi humor podciągnąc. :uklon: tak się przestraszyłam dziś tej swojej twarzy, że wpadłam w panikę... W razie gdyby się to powtórzyło to namrożę lodu. Teraz jeszcze łyknęłam loratadynę na alergię ( nic innego nie mam) i mam nadzieję, że jutro już nie będę miała sensacji, no i będę mogła się umalowac. Tak, dzisiaj ewidentnie pozostaje mi kocyk, zresztą taka kocykowa pogoda wróciła.

A porządki to już sobie zrobiłaś świąteczne, bo ja wczoraj zrobiłam standard cotygodniowy, jeszcze za czystkę wiosenną się nie zabrałam.

Ale zrobiłam Wam smaka tą pizzą... :D Bardzo lubię, ale rzadko jemy , więc taka rozpusta dziś jest si...

-- 21 mar 2015, 17:45 --

tosia_j, Co to są ścieraki? , bo jakoś taka mało kumata jestem dzisiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja też zamówiłam hawajską na grubym cieście, taką lubimy najbardziej, choć rzadko jemy, bo nie bardzo powinniśmy, ale co tam....wiosna, zaszalejemy niezdrowym jedzeniem :lol:

-- 21 mar 2015, 16:48 --

tosia_j, chyba już naprawdę stara jestem :( , bo nie rozumiem, co masz na myśli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Tosiu, to nie ma znaczenia, to tylko ciuszki, ważne, że czyste, bez dziur...ja naprawdę tak uważam, nie mam ciśnienia na ubrania, bo to taki substytut tak naprawdę. Jeśli nie będzie szczęścia w środku, żadna szmatka nie pomoże, niestety, choć z pewnością, na chwilkę poprawi samopoczucie większości kobiet.

-- 21 mar 2015, 16:52 --

Można wyglądać skromnie, schludnie i piękną być...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Ha też miałam hawajską! :D Czasami można sobie pofolgowac, ja też staram się przecież zdrowo karmic rodzinę, ale czym byłoby życie bez drobnych grzeszków... ;)

Obżatra, ciężka jestem, ale zadowolona, bo coś wreszcie dziś zjadłam, no i robic nie musiałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja dopiero teraz zrozumiałam, że chodzi o dżinsy, ale ze mnie gamoń...mózg już nie pracuje jak należy-smutne to, ale prawdziwie :shock:

-- 21 mar 2015, 16:55 --

kosmostrada, :great: popieram :!: Mała rzecz, a cieszy-coś innego, nie bójmy się powiedzieć-smacznego i...no niestety dość drogiego, ale u mnie zniżka 50%, miałam w skrzynce jakiś kod rabatowy, zapłaciłam 27 zł z jakimś napojem /?/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Kochana, przecież nic w tym złego, że nie kręci Cię ubieranie. Częśc z nas akurat w tym min. znajduje tą drobną przyjemnośc. To taki najprostszy sposób. Ty masz po prostu inne techniki na sprawianie sobie drobnej frajdy. Np. chodzisz na siłownię.

A obowiązkowe jest tylko byc czystym i schludnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, kosmostrada, mirunia:********* mozlwie ze to samopoczucie przez zmiany pogodowe :bezradny: chociaz moje to chyba przez nasilona depresje jednak.

Mirunia az milo Cie czytac taka energetyczna ! :smile:

JERZY1962, :******** jak sie czujesz Jerzyku?

tosia_j, witaj:********

amelia83:********tulam Cie goraco Kochanie. Mam nadzieje ze jak koteczka u Ciebie zamieszka to poprawi Ci sie chociaz troszke nastroj. Bedziesz miala zwierzaczka do tulania i opiekowania sie.

A ja poszlam na ciacho do sasiadow chociaz seidzialamz placzem u nosa i gadalam o samoboju :shock: ale zjadlam pyszne ciacho buraczane z malinami i platkami rozy. Nie sadzilamz e ciasto z buraka bedzie takie pyszne .

A pozniej uwaga!!!----- poszlam z depresja na kije . Nalozylam na uszy muzyke energetyzujaca i maszerowalam , maszerowalam.Jeny jak ja dawno na kijach nie chodzilam, dzis to jedno sprawilo mi ciut przyjemnosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Plateczku, jak dobrze słyszec, że jednak podniosłaś główkę wysoko i nie dałaś sobie choróbsku rozpieprzyc dnia! Brawo!

Nigdy nie jadłam ciasta z buraka, to ciekawostka.

A ja też pochwalę się, puściliśmy z młodym muzę na full i potańczyłam, coby bioderko rozruszac i endorfinek naprodukowac. Nic tak nie generuje ich jak taniec tak na spontana. Wytańczyłam taniec wojenny na nerwicę. ;)

JERZY1962, Jak tam Jerzykowski? Dobijasz do nas jęczliwców, czy jak u Miruni jednak power jest? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już tak się cieszyłam na wiosnę, skarpety grube pochowałam, wyglądam teraz przez okno a ty zacina śniegiem i wichura szarpie drzewami. No nie dziwota, że taka podatnośc na obniżenie nastroju. Czarno widzę jutrzejszy dzień. :bezradny:

JERZY1962, jak napisała jasaw razem raźniej... ;)

platek rozy, no jest o niebo lepiej, nie mam telepawki i panika minęła. Teraz czekam na lody ( chłopaki pojechali po zakupy) i w cholerę z dietą, w końcu wystarczająco jestem skatowana, zeby sobie jeszcze odmawiac zachcianek.

Mam nadzieję, że twój wieczór też ciut lepiej się toczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam silna potrzebe bycia samodzielna na kazdej plaszczyznie zycia.Do tego samodzielna z dobrym samopoczuciem a jestem takim swoim postepowaniem tylko wiecej sfrustrowana.

Nic mnie nie cieszy. Kompletnie nic.

Nie chce mi sie zabrac za rozne rzeczy ktore mam doz robienia w domu.

najcjetniej bym tylko czytala i sluchala muzyki.

To nie jest normalne!

Nie polubie siebie w chorobie chocbym ze zlota byla.

A to podobno jedyna droga. Zaopiekować się tą biedniejszą sobą.

-- 21 mar 2015, 19:50 --

kobity co wy robicie w tych domach procz plakania, uzalania sie nad soba, sprzatania, gotowania i masturbowania sie?

Jak nie mam tyle pracy i szkoły co w tym miesiącu, to jeszcze gram w grę i wyszywam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam silna potrzebe bycia samodzielna na kazdej plaszczyznie zycia.Do tego samodzielna z dobrym samopoczuciem a jestem takim swoim postepowaniem tylko wiecej sfrustrowana.

Nic mnie nie cieszy. Kompletnie nic.

Nie chce mi sie zabrac za rozne rzeczy ktore mam doz robienia w domu.

najcjetniej bym tylko czytala i sluchala muzyki.

To nie jest normalne!

Nie polubie siebie w chorobie chocbym ze zlota byla.

A to podobno jedyna droga. Zaopiekować się tą biedniejszą sobą.

Chyba nie polubisz siebie takiej cierpiącej, tej cierpiącej części ciała bo tak naprawdę siebie lubisz tak jak i ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bardzo dobrze ze sie na lody skusisz , cos sie od tego zycia zakichanego nalezy prawda?:)

Ciesze sie ze samopoczucie masz lepsze, moze jutro bedzie jeszcze lepiej:) tego Ci zycze Slonce.

JERZY1962, Prawda nie lubie siebie teraz chociaz dawniej raczej nie mialam takich negatywnych uczuc co do wlasnej osoby:(

cyklopka, :********* Kochana nie umiem , nie umiem sie soba zaopikowac i byc dobra . Bylam dobra dla siebie jak bylamz drowa a teraz sie nie lubie .

Powiedz mi czy takie wyszywanie to trudne jest? Cos mnie to kusi. :mhm:

-- 21 mar 2015, 21:03 --

cyklopka, Slonce na Targach sniadaniowych takie maja ciacha.Jest jeszcze z czerwona herbata i polewa wasabi, oraz z konopia , i kilka innych . Weganskie to sa ciacha.

Targi sa na dawnym Dworcu Glownym . :mhm: Ja sie jutro wybieram.Sasiadka byla dzis i i przywiozla to buraczane a jadla na miejscu wlasnie z ta polewa wasabi.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi