Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

I poszli spać :bezradny:

Mam na jutro sprawdzian, na który słabo ogarniam, więc jeszcze posiedzę hoho. Ale w niedzielę nie ma nic do nauki, więc może się uda z kolegami jutro przysiąść na dłużej.

Chciałabym się jutro ładnie ubrać, ale jest koszmarnie zimno :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ja jeszcze nie śpiem... Choc już jestem gotowa.

No trudno wyskoczyc jeszcze w wiosennym looku, ale w końcu płaszcz, czy puchówkę docelowo ściągniesz i już coś możesz pokombinowac. Może z naszą pasiastą kiecką jeszcze nie, ale z nową koszulą coś wymyślisz.

Miłej nauki! Napisz koniecznie jak było na spotkaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za długo śpię, to fizycznie jestem do doopy i jeszcze mam poczucie zmarnowanego czasu. Jak położe się za póżno i nie odeśpię, to też dzień do doopy bo niewyspanie - totalna kaplica. Więc zostaje kłaśc się o przyzwoitej porze i normalnie wstawac.

A w nocy jakoś nie żal mi tych neuroprzekaźników, bo się resetuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc zostaje kłaśc się o przyzwoitej porze i normalnie wstawac.

Na mnie to takie sztuki tajemne nie działają.

Zostały mi tylko dwie deski ratunku.

Albo jak kiedyś będę mieszkać sama, to będzie absolutna cisza i spokój wieczorem i nie będę czekała aż inni pójdą spać.

Albo faktycznie coś obciąża organizm, więc mam nadzieję, że przed końcem miesiąca się już zapiszę na te badania :mhm:

Ale te badania to już sobie sama wykupię, bo wydaje mi się, że lekarka i terapeutka nie za bardzo mi wierzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, może byc, że nie możesz uzyskac swojego rytmu, bo jednak domownicy Ci go rozregulowują. Tylko w nocy masz swój czas, czas dla siebie. Może kiedyś będziesz miała taką pracę, czy rodzinę i rano wstawac będziesz musiała i wtedy życie narzuci Ci inny rytm. Póki co ja bym się nie przejmowała, bo życia nie przesypiasz, po prostu funkcjonujesz w innych godzinach niż przeciętny Iksiński.

No dobra ale ja z rytmu wypaśc nie chcę, bo może jutrzejszy dzień już się szykuje z jakimiś przyjemnościami dla mnie ( jakimi, nie mam pojęcia... ;) ) i nie mogę ich przegapic...

Dobranoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam poczucie, że tracę pół dnia. W nocy taka nauka, że pożal się Borze.

Muszę to jakoś rozwiązać, ale nie z zewnątrz, bo nie mogę zakładać, że kiedykolwiek będę mieć pracę w stałych godzinach albo dziecko wymagające regularnej opieki. Bo mogę nie mieć, a chciałabym się budzić wyspana bez względu na sytuację osobistą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :******** kropka w kropke tak przezywam wyjscie do fryzjera :x i pozniej niestety nie umiem przejsc z tym do normalnosci tylko sobie wyrzucam ze jestem beznadziejna i ze nigdy nie bedzie lepiej.

Mam silna potrzebe bycia samodzielna na kazdej plaszczyznie zycia.Do tego samodzielna z dobrym samopoczuciem a jestem takim swoim postepowaniem tylko wiecej sfrustrowana.

Nic mnie nie cieszy. Kompletnie nic.

Nie chce mi sie zabrac za rozne rzeczy ktore mam doz robienia w domu.

najcjetniej bym tylko czytala i sluchala muzyki.

To nie jest normalne!

Nie polubie siebie w chorobie chocbym ze zlota byla.

Witajcie Kochani:******** :papa::papa:

Pogoda u mnie calkiem ladna.

Na Targi sniadaniowe jednak jutro jade ze znajomymi a dzis jade po kamyki bo mam zamowione te dwa wisiorki.

Nie chce mi sie ani malowac ,ani szykowac ani nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta,:******** Hobbis ja nie umiem juz byc silna ja teraz jestem slaba. Zycie mi obrzydlo w tej formie.

Monotematyczna sie robie z ta depresja.

Ani makijaz nie cieszy ani nawet te nowe ciuszki z ciuszkolandu .Wiesz co to oznacza dla kobiety ??? :why:

-- 21 mar 2015, 10:51 --

Naplakalm sobie kaluze i sie w niej utopie! O to bedzie piekna smierc. :roll::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Nastawiona byłam na sobotę atrakcyjną, a jedyną atrakcją jaką mam to ból biodra i głowy i okropny stan, aż mnie mdli i telepie mnie, nie mogę wcisnąc w siebie śniadania. Tylko palę i piję kawę. Pogoda wilgotna i bura. Twarz mnie pali chyba od alergii, nie wiem, czy to nowy krem, czy po kosmetyczce, w każdym razie wapno łyknęłam i tyle mogę zrobic.

O taki mam dzień, mam nadzieję, że Wam ta sobota przyniesie jakieś przyjemności, albo chociaż spokój i odpoczynek.

platek rozy, Plateczkowa*****, mam nadzieję, że jakoś ta sobota Ci się rozwinie i choc troszkę lepiej się poczujesz. Nie daj się! Tulam! Ja też się postaram postawic do pionu, razem nam będzie raźniej się starac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wescie dajcie mi jakies zajecie na ta zmulona sobote bo zaraz zwariuje a te kolejne kawy wypite pod rzad napewno w tym nie pomoga.

pompki byly a sprzatac tego pjerdolnika mi sie wcale nie chce :roll:

kobity co wy robicie w tych domach procz plakania, uzalania sie nad soba, sprzatania, gotowania i masturbowania sie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :*********Kochana oc na tulance wspierajace ! Mam nadzieje ze samopoczucie Ci sie poprawilo??? Bol glowy minal .Co porabiasz?

Ja wrocilam z koraliczkami, ubralam sie na przekor dolowi w ta kiecke dzinsowa z ciuszkolandu , zalozylam cienkie rajstopki , kozaki za kolano i kurtke z eco skory. Nie poprawilo mi to jednak nastroju , chociaz potrafilam zartowac z takim sprzedawca kamykow.

Teraz staram sie obiad odgrzac(mam pierogi ruskie) sasiadka pozniej mnie na ciacho zapraszala , nie wiem czy pojde bo sie mi chce plakac.

maniek123321, w domu malo siedze.Obnosze sie z moja choroba po swiecie a co!

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Dzień Dobry Kamilko...dzisiaj okropny dzień, ja nie nadaję się do niczego.

Miałam jechać po zakupy ubraniowe, ale nie mam ochoty zupełnie. Chyba nie ruszę się z domu...

W nocy ma padać śnieg w całym kraju, może to przyczyna złego samopoczucia ogólnie...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Dzień dobry Kochana! Widzę dziś jakieś wszystkie jesteśmy liche... Mam nadzieję, że to faktycznie pogoda i jej zmiana nas postawi na nogi.

platek rozy, Nic nie porabiam ciekawego... :( Pogoda beznadziejna, z domu nie wylazłam, z psem młody lata, a ja ciągam nogą po domu żeby nią ruszac, a zarazem unikac bólu. Więc coś tam dłubię w chałupie, piję herbatki ziołowe, gadam przez telefon, poczytuję i tak mi mija ten dzień.

Czuję się lepiej, bo miałam straszną schizę z tą twarzą, że mi powieki opadły i zapuchłam i mi tak zostanie... Ale wapno trochę pomogło i już tak nie pali i opuchlizna zlazła. Nawet udało mi się kanapkę zjeśc.

Idź na ciacho, trochę się odprężysz i coś dziac się będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak myślę moja Droga. Mam tak potworny ból barku, że też nie mam siły na nic. A za tym natychmiast idzie słabsza forma psychiczna, wiadomo.

Ja ugotwałam obiad, za dużo powiedziane-rosół nastawiłam, włączyłam pranie, mam nową książkę i będe dzisiaj "zalegać" w domu...

Piję od ponad tygodnia czystka-ciekawa jestem, może to też ma to wpływ na mnie-czystek-oczyszcza :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć kochani :****

u mnie kiespko, dziś jeszcze większy spadek formy, od kilku dni mam ochote pobeczeć a nie mogę, :bezradny: a potrzebuję łez

od wczoraj miałam siostrzeńca na noc, już pojechał

wieczorkiem idę do kina

jestem obojetna, smutna, wszystko bez sensu, terapia bez sensu, a ja sztywna i wycofana, nie potrafie się tam wyluzować, otworzyć, przed terapią miałam się lepiej :bezradny::why:

czytam książkę,

jutro popołudniu przyjeżdża kotecka moja :105::105:

a na obiad przychodzi rodzina jutro i nie wiem jak kotecka to zniesie, czy ich nie odwołać....no nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Hej hej! Ojej, Ty też w kiepskiej formie? No co za dzień. :bezradny: Czekamy tu już na zdjęcia kotecki. Zobaczysz lepiej się poczujesz, jak będziesz miała taką istotę do opieki, do tulania, obowiązek i przyjemnośc. Przewertuj internet jak wychowywac, karmic itp. kota to głowkę zajmiesz, mi przynajmniej takie odwrócenie uwagi pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Mirunia!!!***** Chociaż Ty w dobrej formie, aż mi się lepiej na sercu zrobiło, bo obawiałam się, że też dołączysz do grona jęczliwców.

Masz prawdziwy pierwszy dzień wiosny! To może to Twoje słoneczko do mnie przywędruje jutro i będę mogła pospacerowac, na kawkę na powietrzu pójśc i ogólnie lepiej dychac.

Wysłałam chłopaków po pizzę, niech chociaż mam taką atrakcję, że obiad poda mi ktoś pod nos. A na wieczór zamówiłam wielkie opakowanie lodów do kolejnych odcinków. O!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mirunia, tosia_j, kosmostrada, mimo wszystko, w grupie raźniej. Ktoś gorzej się ma, ktoś lepiej i jakoś można przeżyć, wspierając się wzajemnie :D

mirunia, podejrzewam właśnie czystka...ale zniosę to, jeśli ma pomóc, tym bardziej, że wierzę w moc ziół. Bardzo lubię. Herbatka ta jest smaczniejsza niż herbata czarna, przynajmniej teraz bardziej mi smakuje...

amelia83, na pewno zwierzaczek potrzebuje spokoju w nowym miejscu, ale może uda Ci się odizolować Ją od gości :mhm:

kosmostrada, bardzo ssłuszna decyzja, ja też czasem tak robię...może dobry pomysł z tą pizzą. mam jakieś kupony rabatowe, a zresztą chyba dzisiaj czy jutro, są dni pizzy?? Mam tylko rosół... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi