Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Oj fajnie że wyjdziesz z pracy, bo ja jak nie polatam po biurze (chociaż herbatę zrobic, czy raz na fajkę wyjśc) to potem z krzesła wstac nie mogę, jak babuleńka... Też liczę na ciepły dzień, to rano z futrzakiem zrobimy dłuższą trasę.

Wącham sobie właśnie przeguby perfumą w Sephorze popsikane i miło miec taki zupełnie inny nowy zapach na sobie. W sumie nie pogardziłabym kilkoma flaszkami w szafce, każdego dnia otulona w inny zapach. :105: No ale nie narzekam - mam codzienny psik i wyjściowy psik. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie to podoba, łamia sobie kości, naciagaja miesnie, skacza po sobie, albo rzucaja w siebie przedmiotami np drabina, schodami :D

To może zamknij się z jakimś zawodnikiem w takiej klatce? Pewnie też będzie tak super! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mirunia to spacerowalysmy w slonku wszystkie :D

kosmostrada, czym sie psiknelas???? :105:

JERZY1962, Jak ucho i samopoczucie?:*********

Makabra, Ahma, jasaw:********* kobietki witajcie

-- 08 mar 2015, 20:52 --

10387567_791488870928616_176148629570777798_n.jpg?oh=6b5bc5e108843dfc8f6662a02acae34e&oe=557C7340&__gda__=1434444041_1e83260ae999c4a3962db6ab0a76ed0eKolczykiz robilam , mega blyszcza ale juz bylo ciemno jak fotecke robilam , tym razem Frozen cats :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja jestem człowiekiem północy. Lubię po prostu śnieg, mróz...zimową aurę.

Tak mam od dziecka, zresztą jeden z moich Synów odziedziczył po mnie to upodobanie... :D

Ciepłe, stosowne do temperatury, ubranie, twarz zabezpieczona kremem i spacer pod wiatr, smagający twarz do czerwoności :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, babka mnie psiknęła jakąś wiosenną nowością Cavalli, ale nie wiem który. Pachnie piknie. :105:

Plateczkowa kolczyki jak zwykle urocze!

Zgadzam się z DarkMaster, strasznie mi się zawsze śmiac chce, jak patrzę na te walki, mam skojarzenie z waleniem się łopatkami po głowie w piaskownicy ze strasznym przejęciem. I aktorstwo na poziomie piaskownicy również. :D Aczkolwiek bycie fanem tego sportu (?) nikomu krzywdy nie robi... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi