Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, Sprytny plan, może im kartkówek nie zrobią słodkością przekupione... Jak nastroju nie masz, toc wiosna przyszła, do życia trzeba się obudzic! :P

Po takiej ilości słodkości tak się roztyją, że do ksera nie dojdą i kartkówek nie będzie :lol: Spadaj wiosno :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie!!!

Makabra, jestem z Tobą, jeszcze nie chcę wiosny :( Zimy było mało...

Ja upiekłam dla Męża muffinki z budyniem, zrobiłam deser z truskawek świeżych z bitą smietaną i czekoladą, teraz oglądam mecz. Znowu brakuje mi czasu...chciałam poczytać, ale piłki nie chcę odpuścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :lol: Kochana, ale ja z przyjemnością i dla zdrowia w tych krzaczorach siedziałam. Taka forma ruchu na świeżym powietrzu. A pralka to u mnie standard. Zresztą ja już się przez zimę należałam. :D Na spacerku z przystojniakami byłam, prezencik zaliczyłam, w sephorze jakimś nowym zapachem się wypsikałam, teraz będę się luzowac - wszystko zaliczone. :mrgreen:

Fajny dzień dziś dzięki temu ciepełku, nie? Cieszę się, że pokorzystałaś. Może ten tydzień z lepszą energią minie.

Aluś, hej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Witaj! No to rozpusta smakowa była dziś u Ciebie, jak u Plateczkowej. :smile:

-- 08 mar 2015, 19:25 --

DarkMaster, Hej! No jeszcze trochę musisz wytrzymac, w końcu studia nie trwają wiecznie... A niedługo Wielkanoc, to ani uczelni, ani roboty. Odsapniesz, bo wątpię byś w wir przygotowania mazurków i pasztetów wpadał. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie było bardzo słodko, bo modyfikuję przepisy do diety cukrzycowej.

To proste do zrobienia słodkości, więc nawet chciało mi się zrobić ;)

Lubie zapach ciasta domowego...

zaczarowanaaa, to typowe dla nas zamartwianie, staraj sie panowac nad tym, mozna to pokonac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Tak ranek trzeba będzie przetrwac, ale mam wrażenie, że po takiej fototerapii rozbujamy się szybciej i łatwiej. Absolutnie nie wiem, co będzie jutro, bo mam tendencję do wpadania z jednych stanów w drugie, ale dzisiejszy dzień dał mi nadzieję, że te dobre dni jednak się będą zdarzac.

-- 08 mar 2015, 20:06 --

Zebrec, To co zrobisz z tak pięknie rozpoczętym wieczorem? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, wiosna to ostre słońce, które bardzo mnie drażni, źle na mnie wpływa.

Wiosna to zmienne temperatury, nie wiadomo, jak się właściwie ubrać - łatwo o przegrzanie lub przeziębienie.

To pora roku, która niewątpliwie zachwyca budzącą się do życia przyrodą, ale także to okres przejściowy z przytulnych temperatur w mieszkaniach do zimych, nieogrzewanych pomieszczeń.

Mam nadciśnienie, a wiosenne wahania ciśnień, odchorowuję zawsze...zawroty głowy nie opuszczają mnie.

Niby błahe powody, ale utrudniają mi zycie. Nie wspominjąc już o lecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi