Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, witam wsztkich. Noc spedzonna spokojnie, w nocy czytalem sobie Wasze posty z dnia, i na czesc odpisałem. Zasnąłem sobie kompletnie nie wiedzac kiedy o jakies normalnej jeszcze godzinie, rano obudziłem sie okolo 10:30 i przeleżałem w łóżku majac do 14:30 kompletny luz i stan bezobjawow. Po prostu jak dawniej.

Jak na razie te 4 godziny to rekord. Wszytko bierze sie z mysli jak nie ma tych mysli to umysl jest spokojny jak tafla wody na jeziorze i ciało też. Niestety jedno skojarzenie juz wciaga w caly wir mysli i jest powrot do standardu. Na forum wszedłem po boju z kompem, myslaem ze siadł mi internet w mieszkanu co mnie zestresowalo, ale na szczęście wystarczylo go zrestartować. No ale tu juz wybiło mnie ze spokoju. Zajdlem fasolkę po bretońsku, złożyłem wersalke, wietrze mieszkanie i wchodze na forum. A przeciez moglem wejsc juz o 11:00 odnosnie wczorajszej dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Passenger, bralam to na zawroty glowy od kregoslupa , mnie usypial:)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, Właśnie- w proszku. Ja mam aptekę w której piracetam jest normalnie w opakowaniu, w tabletkach, z ulotką- i przebadany przez czeski nadzór farmaceutyczny. Co kto woli.

to podrzuc linka, akurat tego proszku bym nie wzial.

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześc :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, hej

-- 21 gru 2013, 17:12 --

tosia2, mowa ruszyła, ale nie chce watroby mu az tak obciążać

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia2, co to?

-- 21 gru 2013, 17:17 --

Ja bede musiala iśc do sklepu cos na kolacje kupic.. Pólki dalej nie powieszone mam :roll:

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, wiadomka jeśli wpadniesz dopiero wróciłam z pracy dzisiaj był mega m łyn :hide:

tosia2, Enii, hej :D

dobra łykam pierwsza tabse abilify :roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, tosia2, nie robilam bo nikt nie zlecił, my do neurologa co 6 miesiecy chodzimy i nic nie mówiła o badanich

-- 21 gru 2013, 17:20 --

amelia83, hej

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.