Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szukam bratniej duszy :)

Demonniczna25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Mieszkam w Łodzi. Mam 18 lat , jestem bardzo wrażliwą romantyczką , spokojną kochającą podróże , Hiszpanie , lubiącą czytać ,robić zdjęcia.Ot krótki mój opis w sumie najbardziej mnie można poznać po prostu rozmawiajac. Szukam kogoś kto by mnie zrozumiał , zaakceptował pokochał taką jaką jestem i był po prostu gdy jest też źle. Może akurat jest ktoś kto szuka podobnie albo jest z Łodzi też ? Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Z reguły faceci się ogłaszają. A tu pani demonniczna25, chociażby się wydawało, że powinna być demonniczna18. :D

Raz tylko byłem w Łodzi.

Dużą część życia spędziłem na narzekaniu i mój skill podrywacza jest raczej niski. Nawet nie wiem co mam powiedzieć. :P

Lubię podróże przez internet, takie na żywo czasami, zdjęcia kiedyś pstrykałem, kiedyś pasjonowałem się modelarstwem. No i lubię słuchać muzyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, tyle, ze to facet po 30, a to jest 18stolatka. Watpie, zeby sie porozumieli. Swiaty osob na takich plaszczyznach wiekowych nieco sie roznia. Oczywiscie nie zycze nikomu zle. Just sayin'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14,

Cóż, niechętnie, ale przyznaję rację Masked_Manowi. Tu nie chodzi o to czy ktoś wygląda młodo czy nie, tylko właśnie o te priorytety.18 i 31 to przepaść, chodź i takie pary chodzą po świecie, jednakże to rzadkie przypadki.

Demonniczna25

A Tobie życzę owocnych poszukiwać :D . No i faktycznie masz lekko myląca ksywkę tutaj. Również myślałem, że już ćwiarteczkę masz na karku. :smile: Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :)

-- 17 lis 2013, 00:33 --

Candy14, jak mieliby sie pokochac, jezeli miedzy nimi nie byloby porozumienia. Nastolatkowie a trzydziestolatkowie maja inne priorytety.

Znam dużo starszych ludzi co akurat zachowują się mniej odpowiedzialnie i rozsądnie ode mnie :D więc taak , zależy wszystko od danej osoby :) lecz fakt że przy zbyt dużej różnicy wieku, trudniej jest się dogadać ale to też w sumie wszystko zależy...

-- 17 lis 2013, 00:39 --

Cześć. Z reguły faceci się ogłaszają. A tu pani demonniczna25, chociażby się wydawało, że powinna być demonniczna18. :D

Raz tylko byłem w Łodzi.

Dużą część życia spędziłem na narzekaniu i mój skill podrywacza jest raczej niski. Nawet nie wiem co mam powiedzieć. :P

Lubię podróże przez internet, takie na żywo czasami, zdjęcia kiedyś pstrykałem, kiedyś pasjonowałem się modelarstwem. No i lubię słuchać muzyki.

Hej :) W sumie Łódź nie jest za ładna przynajmniej teraz w okresie jesienno-zimowym to tak średnio mi się podoba ale za to latem potrafię docenić bo jakiś urok ma to miasto jednak , przynajmniej wolę mieszkać tu niż w Warszawie tam za tłoczno itp. :P Każde miasto będzie mieć jakieś plusy i minusy w sumie chociaż ja i tak kocham Barcelone :D Słuchać muzyki również lubię , podróżowanie kocham :D zdjęcia również lubie robić z tym że nie udolnie mi to wychodzi często :P

-- 17 lis 2013, 22:54 --

A co do nicka , to może nie jestem taka demonniczna :evil: wręcz odwrotnie :angel: chociaż ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi