Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co udało Ci się dzisiaj zrobić?

stoper

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, nie chwalny dnia przed zachodem słońca :pirate: . Pół dnia ręce zajęte miałem to nie chciało mi się palić. Ale teraz w końcu "zaparkowałem" i mnie nosi. Dobrze, że jestem za leniwy żeby lecieć do Żabki :yeah: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

---wczoraj w dupę murzyńską zasraną przy wycofywaniu Madzią do tylu przy skręconych kołach ( a wjechałem prostymi )do tyłu rozdupierdoliłem o wysoki krawężnik przedni zderzak i lampe przeciwmgielną . Dziecinny błąd . Dziadek zawsze powtarzał , jak wjeżdzasz tak masz wyjeżdzać , nie kombinować kierownicą , ale tego na kursie nie uczyli ,tylko innych głupot typu: trzymać sie prawej strony , prawa strona itd.

400 zł pójdzie się je-bać !!!

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm , niewiele , ale dla mnie i tak wiele , ogarnięcie hamulców z wymianą klocków w aucie-z tyłu ; postawić świeży system koledze w komputerze = "kochaną Win10" z modemem mobilnym LTE i Hotspotem po wifi....

najgorsze jest posiadanie ( i analizowanie ) pełnej świadomości o swojej psychicznej ułomności !

>> paroxetyna 40 mg // pregabalina 450 mg // tritico 150 mg // kwetiapina 200 mg \D <<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypolerować sitka do maszynki do mięsa na kamieniu wodnym grit 12000

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie- jedynie- śniadanie = jajecznica na masełku z dodatkiem kopru

najgorsze jest posiadanie ( i analizowanie ) pełnej świadomości o swojej psychicznej ułomności !

>> paroxetyna 40 mg // pregabalina 450 mg // tritico 150 mg // kwetiapina 200 mg \D <<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się:

:arrow: zjeść śniadanie

:arrow: popisać na forum nerwica.com

:arrow: pooglądać telewizję

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś pojechałem z ojcem do Urzędu Gminy, gdzie złożyłem:

:arrow: wniosek o wydanie nowego dowodu osobistego

:arrow: zdjęcie (z frontu, z przodu i bez okularów)

Okazałem również stary dowód osobisty. Nowy dowód otrzymam prawdopodobnie po Świętach Wielkanocnych ;)

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rumsztyki cielęce spod maszynki do mięsa przyszmuglowanej z UK z gulaszowych ścinków cielęcych z biedry.pierwszy udany test mielenia twardego mięsa takim zabytem

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi