Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nasze wewnętrzne dzieci

emese

Rekomendowane odpowiedzi

moje wewnętrzne dziecko chce się huśtać na huśtawce typu konik z innym wewnętrznym dzieckiem, ale boi się, że drugie wewnętrzne dziecko wystrzeli w powietrze i tyle z huśtania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się dzisiaj czuje? hmm... źle, jest mi smutno, znowu mi się nie udało, gardzę sobą, zamiast pocieszać. Nie rozumiem swojego wewnętrznego dziecka, wręcz jest mi wstyd, że się odzywa. Jestem dorosła kobietą, a właśnie zachowuje się jak małe dziecko, które się czegoś boi i nie pójdzie do ludzi. Jest mi wstyd za to że jestem taka nieporadna, nie radzę sobie w życiu, płaczę z byle powodu itp. DDA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje wewnętrzne dziecko jest pełne niepokoju i lęku. Targają nim emocje. Zaszyło się w domu i nie chce z niego wyjść. Zamknęło się na świat bojąc się konsekwencji życia. Czuje że najlepszym wyjściem jest śmierć która byłaby uwolnieniem od tego emocjonalnego bałaganu. Ale jutro idzie do psychologa z nadzieją że to coś zmieni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje próbuje wszystko uprościć do tak lub nie, lubię lub nie lubię itp.

Jak nie wie, czy lubi, to znaczy, że nie lubi.

Jak słyszy o niuansach i odcieniach szarości, dostaje kurwicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uwięzione w ciele dorosłej osoby wije się jak iebany węgorz, już centralnie nie może, rozrywa mi głowę, beczy i chce przytulasków i całusków w opuchniętą yapę;((( i cukierków, znaczy benzocukierków;;;;;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi