Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, myślę, że tak - widziałam z jaką precyzją robisz makijaż, to już o czymś świadczy...

Gosiu to też swego rodzaju natręctwo, fobia. Malowanie daje mi troszkę przyjemności, więc uprawiam chętnie.

-- 23 sie 2012, 22:58 --

Kiya, 1 tabletka onirexu, troszkę cin cina ze sprite'm i jedziemy do zamku gotyckiego :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy ma dennie

-- 23 sie 2012, 23:04 --

brałam lekii ale psychiatra mój powiedział ze mi nie są potrzebne ... odstawiałam je z pół roku temu .. raczej psychiatra . Brałam anafranil . ehh ale teraz okropnie sie czuje .. a moja mama powiedziała ze ja nie bede chodzic do zadnego psychoterapety bo ja jestem zdrowa chociaz mówie jej ze mam te lęki i wql

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhhh żaden LEKARZ GLUPI NIE POMOŻE I ŻADEN TERAPEUTA . Dopóki ona sama nie zacznie akceptować samej siebie . I powinna mysleć optymistycznie i wystarczy . NIe zadręczać się i zająć się czymś ...

-- 23 sie 2012, 23:35 --

ALbo poprosić rodziców o pomoc !! to ty chyba nic nie jesz jak ty sił nie masz zeby wstać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noooom taaaak nie zadreczaj sie dziewczyno i nie przejmuj sie niczym . Miej WY**** po całości ..serio ... wykrzycz się albo wypłacz na siłe w poduszke . albo wez kartke i rysuj bazgraj .. na serio pomoze jak masz gorsze dni ..

-- 23 sie 2012, 23:39 --

"Każde prawdziwe wzrastanie, czy to intelektualne, czy duchowe, rodzi się z zagubienia, z utraty kierunku, z poczucia bezsilności, braku kontroli, z dotknięcia własnego zła lub choroby."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

domminiika, ogółem Twoje rady są jak najbardziej słuszne, aczkolwiek w danym momencie nietrafione ;) Np. niewiele mi da nie przejmowanie się niczym, jak nie mam już żadnych czystych ubrań, sama się nie zbiorą z podłogi, nie wypiorą, nie wysuszą, nie złożą, nie wejdą do szafy... Wykrzyczenie/bazgranie też byłoby dobre, gdybym miała co wykrzyczeć/wyrzucić z siebie. A ja po prostu chcę zasnąć i nigdy więcej nie musieć się budzić :105:

-- 23 sie 2012, 23:43 --

domminiika, ładny cytat :)

halenore, Ciasteczkowy Potwór bije Czekoladowego Potwora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh to nie wiem jak ci mam pomóc . mam 20 lat dopiero .... Sama weź sie w garść jakoś wstań ... i wql a nie użalasz sie nad sobą ... trzeba przełamać lęk , depresję i wql .. albo zasnij odpocznij .. jutro bedzie now dzien i sie nie martw bedzie dobrze tylko trzeba chcieć . pomysl ze nie którzy maja gorzej jeszcze od ciebie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

domminiika, takie słowa to na pewno nie pomogą.

nienawidzę takich wyrażeń typu "weź się w garść", "inni mają gorzej, a sobie radzą"

pewnie Kiyi, to też nie pomoże. nie spodoba się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi