Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

A w ramach jeczarni to mam pierwszy dzien okresu...brzuch i glowa mnie napieprza i gryze jak ktos podejdzie

To nie będę nawet pisał, żeby pogadać, bo zeżresz mnie z butami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już serdecznie dość!! Ile k...a można dawać sie bezkarnie poniżać? Ale po kolei:

W ośrodku do którego uczęszczam od 3 lat jest osoba, która mnie nienawidzi (z wzajemnością) niemal od pierwszego dnia. Przez pare miesięcy był spokój. Ale od paru miesięcy ten ch.j robi wszystko żeby mnie z równowagi wyprowadzić. Znaczy ubliża mi na każdym kroku i robi wszystko żeby mnie sprowokować. I czasami mu sie udaje. Personel ośrodka udaje, że nie ma żadnego problemu. Takze nie mam co liczyć na jakiekolwiek wsparcie z ich strony. Mam już dość wszystkiego. Matce nie moge nic powiedzieć, bo i tak mi nie uwierzy. Co robi? Pomóżcie! Jesteście moja ostatnia deska ratunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to, że od kilku miesięcy dzień w dzień jestem wyzywany od najgorszych przez jednego debila. I jeszcze na dodatek On mi grozi. Gdyby postępował tak samo z innymi (przedtem tak było) tobym to jeszcze olewal. Ale od kilku miesięcy on się uwziął tylko i wyłącznie na mnie. Jeszcze mi zadnej krzywdy poza tym nie zrobił. Ale i tak nie pozwole zeby jakiś cham bez przerwy obrazał mnie i moją rodzinę. Jeszcze mi troche mojego honoru zostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi