Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Depresja to prawdziwe i wielkie gnojenie człowieka za nic.

Edytowane przez Niewkopomonowana

"To piękne jak ogarnia mnie normalność. Nie jestem znudzona ani nieszczęśliwa, jestem dalej dziwna i nieokiełznana."

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

image.png.49a398e8744b734ccffd50b70e7da5dd.png

Strasznie chce mi się jęczeć!

to nie jest najgorsze najgorsze jest to ze te 2 druzyny nie sa w pucharze konfederacji gdzie najlatwiej o punkty ani w lidze mistrzow gdzie tych punktow najwiecej w ostatnich sezonach dowalilismy punktow wlasnie dzieki pucharze konfederacji gdzie sa slabe druzyny a nawet z dobrymi wygrywalismy bo druzyny z bogatych lig olewaly te mecze i czasami rezerwy graly. 

czechy nas wyprzedza. 

lech juz praktycznie byl w lidze mistrzow nie wiem jak mogl to zje.ac. tam jest duzo punktow za awans i stracil ze 100 milionow zlotych ta wpadka w drugim meczy, gks tez powinien przejsc izraelczykow. szkoda ze zremisowal w tym jednym meczy pod koniec sezonu legia na miejscu gksu by mogla wiecej zdzialac. rakow w sumie mial podobnego przeciwnika wiec ciezko ich obwiniac a gornik mial takich przeciwnikow ze w sumie w tym meczu z fenerbacze drugim to nawet dobrze wypadl nie mozna miec pretensji. 

to wysokie miejsce nie bylo takie dobre jakby gks nie mial miejsca w pucharach to bysmy na tym lepiej wyszli. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

to nie jest najgorsze najgorsze jest to ze te 2 druzyny nie sa w pucharze konfederacji gdzie najlatwiej o punkty ani w lidze mistrzow gdzie tych punktow najwiecej w ostatnich sezonach dowalilismy punktow wlasnie dzieki pucharze konfederacji gdzie sa slabe druzyny a nawet z dobrymi wygrywalismy bo druzyny z bogatych lig olewaly te mecze i czasami rezerwy graly. 

czechy nas wyprzedza. 

Konferencji*

No jest tak jak mówisz. Minusem jest to, że są w lidze europy trudniejsze mecze natomiast są też plusy. Bo za sam awans dostaliśmy więcej punktów do podziału niż za awans w LK (gdyby np. Jaga i Lech tam grali). Jest większa kasa co zrobi też dobrze Polskiej lidze no i warto też pamiętać, że w LE jest więcej meczy do rozegrania. Bo jeśli mnie pamięć nie myli to Lech i Jaga będą grali po minimum 8 meczy. A w LK każda z drużyn gra 6. Więc generalnie jeśli byłby dobry run to byłoby możliwe osiągnięcie dobrego rezultatu. Tylko czy to może się wydarzyć? 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, shadow_no napisał(a):

Konferencji*

No jest tak jak mówisz. Minusem jest to, że są w lidze europy trudniejsze mecze natomiast są też plusy. Bo za sam awans dostaliśmy więcej punktów do podziału niż za awans w LK (gdyby np. Jaga i Lech tam grali). Jest większa kasa co zrobi też dobrze Polskiej lidze no i warto też pamiętać, że w LE jest więcej meczy do rozegrania. Bo jeśli mnie pamięć nie myli to Lech i Jaga będą grali po minimum 8 meczy. A w LK każda z drużyn gra 6. Więc generalnie jeśli byłby dobry run to byłoby możliwe osiągnięcie dobrego rezultatu. Tylko czy to może się wydarzyć? 

no konferencji :D

kasa jest nieduzo wyzsza miedzy liga europy a konferencji, za to przepasc finansowa jest miedzy liga mistrzow a lech praktycznie juz tam byl nie wiem jak mozna to bylo zepsuc. w lidze konferencji jak sie te miejsca zajmie ponizej 8 to tez sie gra dodatkowe dwa mecze tam czesto nam sie udawalo byc w 8 wiec bylo ich mniej a w lidze europy nie ma co na to liczyc. tam sie tez cos w tym sezonie zmienilo z iloscia druzyn moze bedzie wiecej meczów nie wiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

no konferencji :D

kasa jest nieduzo wyzsza miedzy liga europy a konferencji, za to przepasc finansowa jest miedzy liga mistrzow a lech praktycznie juz tam byl nie wiem jak mozna to bylo zepsuc. w lidze konferencji jak sie te miejsca zajmie ponizej 8 to tez sie gra dodatkowe dwa mecze tam czesto nam sie udawalo byc w 8 wiec bylo ich mniej a w lidze europy nie ma co na to liczyc. tam sie tez cos w tym sezonie zmienilo z iloscia druzyn moze bedzie wiecej meczów nie wiem. 

Reasumując są powody do jęczenia bo bo powinny być minimum 3 drużyny po jednej w każdych rozgrywkach :S

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi