Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam 27 lat (jutro urodziny, dokładniej rzecz ujmując :P) , mam tylko licencjat, nie pracuję, w moim CV jest tylko jedna wielka dziura, jak z czarnej dupy, za przeproszeniem... Miałem tylko jedną dziewczynę, jak miałem 26 lat i to się fatalnie skończyło. O mnie akurat nie da się powiedzieć, że w tym wieku to skończone studia albo jakaś praca, jakieś śluby, czy coś.... Studia nieskończone, bo we mnie metro pierd**neło i leżałem w szpitalu z wyciętą kością z czaszki, heh. Takie mam życiowe osiągnięcie.

Nie chcę tu się licytować, narzekać na siebie, czy coś takiego. Po prostu chciałem przedstawić fakty z mojego życia, pokazać że wcale nie jest tak fatalnie... Są ludzie którzy mają jeszcze gorzej. Też np. ta moja była w zeszłym roku po maturze była, chciała iść na studia ale nie otworzyli jej kierunku, więc siedziała cały rok w domu i nie pracowała, w tym roku też nie idzie na studia, pracy też ciągle nie ma, heh...

Przed Tobą jeszcze tyle życia, że pewnie jeszcze zepniesz poślady i się poskładasz. :great:

Ja się na razie nie zamartwiam. Mam rekonwalescencję po permanentnej nerwicy.

Ja też czekam, czekam i czekam na lepsze jutro. Może się KIEDYŚ doczekam...

A co jeśli to lepsze to teraz, a później będzie coraz to gorzej?

Albo - co gorsza - będziecie tak siedzieć do śmierci i się zarzynać?

Przez joaszy rozsunęła mi się strona. :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed Tobą jeszcze tyle życia, że pewnie jeszcze zepniesz poślady i się poskładasz. :great:

Staram się... :) Jeszcze zależy w jakim humorze aktualnie jestem

Śpiesz się, jest duże prawdopodobieństwo, że zachorujesz na raka albo pierdalnie cię samochód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 27 lat (jutro urodziny, dokładniej rzecz ujmując :P) , mam tylko licencjat, nie pracuję, w moim CV jest tylko jedna wielka dziura, jak z czarnej dupy, za przeproszeniem... Miałem tylko jedną dziewczynę, jak miałem 26 lat i to się fatalnie skończyło. O mnie akurat nie da się powiedzieć, że w tym wieku to skończone studia albo jakaś praca, jakieś śluby, czy coś.... Studia nieskończone, bo we mnie metro pierd**neło i leżałem w szpitalu z wyciętą kością z czaszki, heh. Takie mam życiowe osiągnięcie.

Nie chcę tu się licytować, narzekać na siebie, czy coś takiego. Po prostu chciałem przedstawić fakty z mojego życia, pokazać że wcale nie jest tak fatalnie... Są ludzie którzy mają jeszcze gorzej. Też np. ta moja była w zeszłym roku po maturze była, chciała iść na studia ale nie otworzyli jej kierunku, więc siedziała cały rok w domu i nie pracowała, w tym roku też nie idzie na studia, pracy też ciągle nie ma, heh...

Ja się na razie nie zamartwiam. Mam rekonwalescencję po permanentnej nerwicy.

Ja też czekam, czekam i czekam na lepsze jutro. Może się KIEDYŚ doczekam...

A co jeśli to lepsze to teraz, a później będzie coraz to gorzej?

Albo - co gorsza - będziecie tak siedzieć do śmierci i się zarzynać?

Przez joaszy rozsunęła mi się strona. :P

Ja wiem kiedy jest "lepsze" :) I na pewno nie jest to teraz.

Mi też rozsunęła się strona :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcę wrócić do przeszłości, a nie mogę. teraźniejszość to beznadzieja , a przyszłość jeśli ma być taka jak teraźniejszość to nie chcę już dłużej żyć. moje życie aktualnie i tak jest już skończone. jestem żywym trupem,który nie chce już żyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwolnienia to masakra. Pomyśl, że ten zwolniony ma po tysiąckroć gorzej od Ciebie, więc cierpi za was oboje. Ja chciałabym być kiedyś chociaż raz po drugiej stronie, a nie tylko dostawać wypowiedzenie na ryj z zaskoczenia.

Będę jęczeć. Bolą mnie zęby, boli mnie twarzoczaszka, dziąsła i wszystko w promieniu 20cm od tego cholernego ustrojstwa! Nic nie jem, bo nie mogę gryźć - z bólu i dlatego, że nie stykają mi się obecnie zęby górne z dolnymi czyli mam brak powierzchni żucia. Do tego po każdej pierdole muszę myć zęby, co zajmuje teraz 20 min i jest cholernie trudne, bo mam małe szczęki. Odpadam cholera, odpadam :( Mam dość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za dwa dni mija miesiąc odkąd biorę leki i powoli widzę, że [cenzura] dają. Z początku byłam zadowolona, ponieważ mnie wyciszyły, ale okazało się, że oprócz spokoju nie odczuwam nic innego, ani złości, ani smutku, radości. Tylko spokój i spokój. Powoli mi z tego spokoju odbija i denerwuję mnie to wszystko, gdyż nie umiem uzewnętrznić niczego. Chciałabym się wykrzyczeć, ale nic mi to nie da, nawet nie kłócę się jak niegdyś, nie bronię swojego zdania. Stałam się obojętna. Co prawda jestem bardziej aktywna, mam chęci częściej wychodzić z domu (ale gdy złapie marny nastrój nic mnie nie wyciągnie za próg mieszkania). I jeszcze te czarne myśli, myśli samobójcze, pojawiają się częściej niż wcześniej. A następna wizyta u psychiatry za dwa miesiące. Nie wiem, czy nie poprosić o zmianę leku. Mam dość tego spokoju!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ambivalentna, nie wiem, jak szybko zaczynają działać leki ale ja po Paxtinie miała mto samo. Lodówka emocjonalna. Na pogrzebie mojego niedoszlego teścia nawet łza mi nie poleciała, miałam znieczulice. To było ok ms od ppoczątku brania. Z czasem minęło. Myśli samobójcze to raczej też nie nowość, na ulotce jest napisane że mogą się nasilic. Trwaj i głowa do góry, z czasem będzie tylko lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi