Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, wiem o tym, a co do tego co napisałaś to ja tak samo patrze na swoją przyszłość. Za duzo wysilku mnie kosztuje zbudowanie jakiejkolwiek relacji z plcia przeciwna, a rozsypanie jej to mrugniecie okiem

Podpis usunięty ze względu na użytkownika hooain :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że nigdy już nikogo nie spotkam, kto polubiłby mnie, a ja jego...

Spotkasz!

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie radzę sobie z tą samotnością...

Chciałabym kogoś poznać... Choć wiem, że nie powinnam.

-- 01 lis 2012, 15:19 --

No i właściwie to nawet poznałam... Substytut M... Przez chwilę naprawdę zapomniałam o troskach. Ale mój substytut wyraźnie daje mi do zrozumienia, że nie chce mieć ze mną więcej wspólnego niż tyle, ile musi... I znów zostaję całkiem sama...

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, a niby dlaczego nie powinnaś nikogo poznawać ? A może inna osoba od, tej, która wyraźnie dała Tobie do zrozumienia, że nie oczekuje niczego więcej ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, a kto nie ma problemów ze sobą i nie przeżywa wewnętrznych dylematów ? Nikt nie jest idealny.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, no o czym ? Chyba jedynie o tym, że zdajemy sobie sprawę ze swoich słabości i staramy się nad tym pracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i właściwie to nawet poznałam... Substytut M...

Kiyus..to za wczesnie. Poczekaj az zacznie Ci byc dobrze samej ze soba a wtedy poznasz kogos kto nie bedzie substytutem M ale 100 razy lepszy od niego i bedzie Cie kochal na zaboj. Ja w to wierze i tak bedzie!

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie mozna mieszac kochanka z potencjalnym partnerem..kochanek to kochanek a i na niego trzeba byc gotowym zeby nie miec moralniaka potem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi