Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Karalajna napisał:

No widzisz Kaczuszko słusznie przewidywałam, że Ty masz w życiorysie jakąś straszną historię miłosną bez happy endu 🙂 Jaka Ona była, że tak Cię poniosło? No coś chyba możesz zdradzić 🙂

była taka jak każda 🙂 a mnie zawsze ponosiło przecież już nie raz pisałem że mam zaburzenia osobowości 🙂 jak byłem na fali to poznawałem ludzi i było ok, a w depresyjnym dołku kończyłem znajomości bo nie dawałem rady sam ze sobą 🙂 nie ma w tym żadnych szokujących historii 🙂 

46 minut temu, Wielki Selfini napisał:

* Po fluwoksaminie bardzo dużo śpię i w pracy też, dobrze, że dziś mam wolne bo znowu ktoś by mnie podpatrzył ale nie martwcie się o mnie kaczorek mnie namówił na sertraline w dużych dawkach a na tym nie ma podsypiania 🤗

mnie sertralina w ogóle nie pobudza, a drzemki też się zdarzają :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Karalajna napisał:

I jednak żeby mieć kilka! numerków dziennie, to na ogół trzeba przedtem wykazać jakieś zaangażowanie emocjonalne.

Różnie z tym bywa. U mnie na przykład oboje z czasem zaczęliśmy wykazywać zaangażowanie emocjonalne ;) Pierwsze pół roku to tak minimum 4 razy dziennie, gdzie popadnie i kiedy popadnie, ehh, początki związków są najlepsze.
Po prawie roku (ciężko powiedzieć) przerwy w kontakcie się odezwała kilka tygodni temu. No i piszemy, umówiliśmy się. Podejrzanie dobrze się nam pisze. Te spotkania są dla mnie jak kryptonit dla Supermana :D Zawsze komplikują kolejne tygodnie / miesiące :D Ale warto :D No, wtedy byłem szczęśliwy, dawno dawno temu... Ona też.
Tak czy inaczej można mieć Ferrari, a jak się nie ma to dobrze i się przejechać kilka razy za darmo. I nie mówię tu o samym seksie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę kupić sobie.

Hej pomyślicie że zwariowałem ale chcę się zakochać i trafić do friendzone.

To jest moje miejsce tak coś czuję. 

A oprócz tego mieć kochankę. 

Dzięki temu będę na miłosnym haju Bo nieskonsumowana miłość nie rdzewieje no a blueballs też nie będzie , dobrze kombinuje? 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Wielki Selfini napisał:

Hej pomyślicie że zwariowałem ale chcę się zakochać i trafić do friendzone

co ty pierdolisz ? 😁aha no tak zapomniałem że nic 🙂 to tak jak ja xD

ale tak szczerze, friendzone to najgorsze gówno jakie może być, ona jest sprite, seba pragnienie a ty tampon na pocieszenie 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, SarkastyczneSerce napisał:

Po prawie roku (ciężko powiedzieć) przerwy w kontakcie się odezwała kilka tygodni temu. No i piszemy, umówiliśmy się. Podejrzanie dobrze się nam pisze

Mówisz o tej dziewczynie, którą rzuciłeś i poszedłeś na trening, a Ona powiedziała, że nigdy nie widziała tak obojętnego człowieka bez uczuć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, SarkastyczneSerce napisał:

Po prawie roku (ciężko powiedzieć) przerwy w kontakcie się odezwała kilka tygodni temu. No i piszemy, umówiliśmy się. Podejrzanie dobrze się nam pisze

nie wyszło jej z innym to wraca do sprawdzonej opcji, teraz to będzie kochać to samo co ty 🙂weź tylko nie daj się złapać jak śliwka w kompot po paru numerkach  🙂 cwana z niej lisica widzę 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłaby specjalnie zajść w ciąże, ale wątpię, aby się na coś takiego zdecydowała. Skoro Go zna i wie, że On nie jest w stanie wykrzesać z siebie żadnych głębszych uczuć, to jak zakładać z kimś takim rodzinę? Nikt się na siłę nie unieszczęśliwia 🙂 Po co wiązać się z facetem, który nic do ciebie nie czuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Karalajna napisał:

to jak zakładać z kimś takim rodzinę?

może tylko ją cisnąć na dzieciaka 🙂 wiesz załącza się guzik że to ten czas i nie ma przebacz 🙂 

1 minutę temu, Karalajna napisał:

Po co wiązać się z facetem, który nic do ciebie nie czuje?

jakbym był kobietą to by mi wystarczyły alimenty 🙂 chłopak wyjedzie do Kiruny do kopalni i będzie chował po kieszeniach zaskórniaki xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś bardzo mi zależało na miłości a teraz wiem jak ta miłość działa jak bardzo jest uwarunkowana i często takimi przyziemnymi, zwierzęcymi rzeczami 🙁 zwątpiłem w ludzi zwątpiłem w kobiety zwątpiłem w siebie wiec zwątpiłem w związki... Któraś chętna do założenia rodziny ze mną? 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że nie jesteś kobietą 🙂 Jak chłopak pracuje na czarno, to dziewczyna za wysokich alimentów nie zobaczy. A jeśli chciałaby wyłącznie dziecko (czyli taką małą kopie sarkastycznego serca)..... Hmmm....Już widzę jak maluch stawia sobie zadania: najpierw zrobić w pieluszkę potem wyrzucić smoczek do zlewu itd. itp. I do tego codziennie spałby jedynie po 4-5 godziny, a na rano maluch nastawiałby sobie budzik 🙂🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KotJaroslawa napisał:

może tylko ją cisnąć na dzieciaka 🙂 wiesz załącza się guzik że to ten czas i nie ma przebacz 🙂 

jakbym był kobietą to by mi wystarczyły alimenty 🙂 chłopak wyjedzie do Kiruny do kopalni i będzie chował po kieszeniach zaskórniaki xD

W takiej sytuacji alimenty są na dziecko, nie na kobietę 😡 co ona z tego ma? Same kłopoty. Finansowo nawet z alimentami ma gorszą sytuację. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Wielki Selfini napisał:

Kiedyś bardzo mi zależało na miłości a teraz wiem jak ta miłość działa jak bardzo jest uwarunkowana i często takimi przyziemnymi, zwierzęcymi rzeczami 🙁 zwątpiłem w ludzi zwątpiłem w kobiety zwątpiłem w siebie wiec zwątpiłem w związki...

pewnie to przeze mnie xD

2 minuty temu, Wielki Selfini napisał:

Któraś chętna do założenia rodziny ze mną? 🙃

ja byłbym chętny ale jak to napisano...

2 minuty temu, Karalajna napisał:

Dobrze, że nie jesteś kobietą 🙂

a szkoda bo miałbyś ze mną jak w raju 😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KotJaroslawa napisał:

a szkoda bo miałbyś ze mną jak w raju 😘

eeee, ja mam pełno koleżanek, po co mi jeszcze jedna. Paznokcie zrobić umiesz? Można z Tobą porozmawiać o bólach miesiączkowych oraz sposobach depilacji bikini?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Abigail_1Sm25 napisał:

co ona z tego ma? Same kłopoty. Finansowo nawet z alimentami ma gorszą sytuację. 

ma dziecko o którym marzyła, brak kolejki w zapisach do przedszkola xD i nie można zakładać że nie będzie pracować albo nowy rycerz utrzymywać 🙂 to wszystko co piszemy to tylko scenariusze więc różnie to może być 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To na skutek własnych doświadczeń i obserwacji które zostały później ugruntowane wiedzą z psychologii ewolucyjnej, to już był gwóźdź do trumny romantyzmu.

Jesteś w porządku ale nie powiedziałbym że masz seksowny umysł xD więc Nawet jakbyś był kobietą to byśmy się raczej nie dopasowali. jak dla mnie kobieta musi wierzyć w te rzeczy w które ja nie wierzę 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi