Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Już namierzyłam Twoje posty. Hmm... Ja bym na Twoim miejscu poszła czym prędzej do lekarza, opisała dokładnie objawy i poprosiła o tomografię głowy z echem. To są poważne objawy i nie lekceważyłabym ich.

Napisz sobie na kartce dolegliwości, bo pewnie zapomnisz powiedzieć połowy lekarzowi ( wiem z autopsji;)).

Rejestruj się i napisz co Ci dolega. Trzymaj się dzielnie.

BTW.

Zaraz pewnie dostaniemy uwagę do dzienniczka, bo piszemy nie w temacie. Załóż swój temat albo znajdź podobny. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co według ciebie mi jest nie dostane się do lekarza u mnie są takie kolejki że ja w kolejnym roku się dostanę albo pod koniec tego, więc nic z tym nie zrobię tylko terapia.

Prosze cię odpisz mi to nic nie mówi, jakie objawy czego ja siebie sam nie ogarnę nie ma szansy na 1000.

Pomóż mi do jakiego lekarza u mnie rodzinny kieruje skierowania i mój kolega ma kardiologa na kwiecien nastepny rok, co jest ze mną nie tak mam zobojętnienie mam nerwice, i do tego lękową co jeszcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy od miesiąca prawdziwie wolny dzień. Spałam do południa, oglądam seriale, słucham muzyki, wyparzyłam sobie twarz parą z naparu z ziół, podcięłam siostrze końcówki włosów, a ona mi, teraz piję herbatkę z suszonego skrzypu i pokrzywy :)

Zaraz pewnie dostaniemy uwagę do dzienniczka, bo piszemy nie w temacie. Załóż swój temat albo znajdź podobny. :)

To nie jest taki typ furum :P Modzi są wyrozumiali ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest kiepski. Musiałam podzwonić od samego rana.. Aby dowiedzieć się, że muszę zacząć pielgrzymki po wszystkich wykładowcach. Dziękuję.

Poza tym zerknęłam na grupę ludzi z mojego kierunku i wydają się sympatyczni. Jakoś się ich nie boję. Ale za to naturalnie uważam, że każda jedna dziewczyna

(a sporo ich tam) wygląda normalniej i ładniej ode mnie, nie wspominając o tym, że oczywiście mają znajomych, facetów, atają sobie na wakacje i robią wszystkie inne rzeczy które normalni ludzie zazwyczaj robią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest kiepski. Musiałam podzwonić od samego rana.. Aby dowiedzieć się, że muszę zacząć pielgrzymki po wszystkich wykładowcach. Dziękuję.

Poza tym zerknęłam na grupę ludzi z mojego kierunku i wydają się sympatyczni. Jakoś się ich nie boję. Ale za to naturalnie uważam, że każda jedna dziewczyna

(a sporo ich tam) wygląda normalniej i ładniej ode mnie, nie wspominając o tym, że oczywiście mają znajomych, facetów, atają sobie na wakacje i robią wszystkie inne rzeczy które normalni ludzie zazwyczaj robią.

Daj spokój, za to Ty jesteś wyjątkowa, a wyjątkowi ludzie nie robią tego co zwykli szarzy ludzikowie. Ludzie mają Ci zaakceptować i pokochać taką jaką jesteś i nawet nie próbuj się do nich dostosowywać, bo stracisz tą wyjątkowość i będziesz zwykłym szarakiem... :great:

-- 26 wrz 2013, 23:04 --

Z racji tego, że tutaj zagląda najwięcej osób, chciałam i ja się o coś Was zapytać. Czy ktoś z Was przytył po Trittico Cr? Lek hamuje mój apetyt, ale mimo wszystko mam wrażenie, że puchnę jak balon. Ktoś coś podpowie, jak ten lek na niego zadziałał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi