Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

no czesc....dzisiaj jest dobrze..tylko wkurza mnie to ze wiecej czasu przesypiam.ale lepiej to niz zawal.a wiecie co moj syn robi jak go dopadnie?.....on idzie sobie pobiegac i biegnie najszybciej jak moze..i mu przechodzi.ja w czasach mojego koszmaru pilam codziennie ale to mnie bardziej wykonczylo.potem byl diazepan w kropelkach...pomagalo ale na chwile i kiedy poczulam ze sie uzalezniam odrzucilam natychmiast to swinstwo.teraz mam te swoje zajobki i biore je wieczorem.wczoraj po 5 latach znowu mnie troche zlapalo.mam nadzieje ze to sie nie wraca.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moj ojciec zawolal kiedys erke-78 rok.erka przyjechala,wlecieli szybko jak mogli na 4 pietro-zziajani,dzwonia do drzwi a tu otwiera im pan w kozuchu...my do zawalowca mowi lekarz a tatus na to:to ja......kawke?.....tak pisze zebyscie sie troche posmiali ale to czysta prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj ojciec zaczal znowu "umierac"-jakies 3 lata temu.....moja siostra zawolala karetke,wnuczek siedzial przy dziadku-ojcu.w pewnej chwili ojciec mowi:juz czas na mnie a wnuczek:dziadek to dawaj szybko kod do twojej walizki!!!!......w walizce byly oczywiscie pieniadze o czym wnuczki wiedzialy...

-- 20 lis 2012, 15:37 --

ale ja tez mam odchyly...moj facet mial pekniecie wrzoda na zoladku.pojechalismy do szpitala,mike-moj facet dostal szybko narkoze i zespawali mu szybko tego wrzoda.ja do lekarza:doktorze jak on sie czuje?

lekarz:wszystko okey tylko jest jeszcze zamroczony po narkozie

ja:czy moge go zobaczyc?-

lekarz:tak tylko krotko.

wiec ja szybko do pokoju gdzie lerzal...no widze ma zeza i nie wie o bozym swiecie ale ja do niego:

mike!!!!...mike!!!!-slyszysz mnie??????

mike...hhhmmmmm

mike daj mi szybko pin do komorki!!!!!!-wstawaj!!!!!-dawaj ten pin!!!!!-co ja zrobie jak mnie zawal zlapie????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już nic nie wiem..może to nie była słuszna decyjza..może coś mi się stanie po lekach..boję się skutków ubocznych, boję się że obniżą ciśnienie i puls i będę mdleć albo stanie mi serce..ja już nic nie wiem :why:

biedna jestes kochanie...ale ty wiesz ze serce ci nie stanie i nie bedzie sie nic dzialo...to tylko ten chory lek....lek przed wszystkim....bierz leki i czekaj na dobre samopoczucie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja opowiem troszke.

Wczoraj poszedłem spać o 2 wstałem o 5, śniadanie i o 6 wyjazd na Słowacje. Moja Luba sobie spała a ja jak zoombie prowadziłem autko. Dojazd, załatwiliśmy co mieliśmy załatwić, następnie do Krynicy _Zdrój napić się leczniczych wód, obiad i do domu też wracałem jak zoombie autem o 20 poszedłem w kime. Wstałem o 8 na 9 zaliczenie przedmiotu na które kompletnie nic nie umiałem, po zaliczeniu piwko i nie wziąłem przez to leku na nadciśnienie i teraz mam lekkie jazdy :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A żeście postów napłodzili, człowiek parę dni nie zagląda na forum i już nie potrafi się odnaleźć :P u mnie ostatnie dni są o dziwo dobre. Chyba Seronil działa. Prawie żadnych jazd, pulsu nie mierzę, acz zaczęły mi doskwierać duszności. Nie są wprawdzie jakieś mocne i potrafię o nich zapomnieć, acz istnieją. Mam nadzieję, że ostatnie 7 dni są jakimś początkiem do lepszego samopoczucia. Ale jeszcze nie będę w pełni chwalił dnia przed zachodem słońca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was mój dzisiejszy dzień to jeżdżenie po mieście załatwianie różnych spraw itp. Nerwica, lęki zawały udary są są ale dzisiaj nie przejęły nade mną kontroli czasem chwila słabości duszności osłabienia lub nadpobudzenia ale jest ok :) życzę Wam dobrej nocy,

ps czy są tu osoby z wielkopolski najlepiej z Poznania??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi