Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

jaka ładna pogoda wiatr i chłód ale przynajmniej bez deszczu.

Idealna pogoda na pranie.. zrobilam ich dzisiaj 5 ..wlasnie wywiesilam ostatnie przy okazji zdajac sobie sprawe , ze wygotowalam i wykrochmalilam recznik kapielowy razem z przescieradlami :lol:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem mieć dużo pracy, a okazało się że było mało :D wobec tego zrobiłem sobie filmowe popołudnie na nadrabianie zaległości - najpierw obejrzałem Men Behind the Sun, teraz biorę się za Great Santini.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, teraz tak, ale ta praca na niepełny etat i nic nie zaoszczędzę, szukam cały czas czegoś innego. Stres w pracy, samotność po pracy, mało tych radości, co to za życie :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, zakochaj się, idź do pracy albo na jakieś szkolenia, wolontariat. Siedzisz na dupsko w domu i marnujesz swoją młodość na użalanie się nad sobą.

Kiya, Oj, Kochana nie docieniasz się :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, już zerkam :D

-- 28 sie 2012, 18:15 --

carlosbueno, nie jesteś wcale beznadziejny. Skąd w ogóle taki pomysł?

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, nie wiedziałam, że można się zakochać na zawołanie. Poza tym jeśli ta druga strona przypadkiem by odwzajemniła, to by była tragedia, dlaczego mamy skazywać zdrowych ludzi na cierpienie powodowane przebywaniem z nami?

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, zakochaj się, idź do pracy albo na jakieś szkolenia, wolontariat. Siedzisz na dupsko w domu i marnujesz swoją młodość na użalanie się nad sobą.

Amen :uklon:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, a dlaczego z góry zakładasz, że bez wzajemności? Trzeba próbować znaleźć tą drugą połówkę, być owartym na nowe znajmości a nie czekać z założynomi rękoma, że kasa, miłość i wszelako pojęte szczęście samo spadnie nam z nieba. Ja mam tendencję do czarnowidztwa i często z góry zakładam, że coś mi nie wyjdzie, że nie dam rady itp. ale staram się tego wyzbyć, a pomaga mi w tym miłość, troska innych osób, także to forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi