Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałam film :listy do M i sie wtym zakochalam...

niby polska produkcja, ale mi sie bardzo spodobało :)

Film bardzo fajny, można uronić łezkę... niestety zawsze będzie mi się kojarzył z byłą dziewczyną :(

filmy maja to do siebie, ze wiele nam uswiadamiaja, przypominaja..

tak jak muzyka z reszta..:)

-- 27 sie 2012, 12:32 --

znow sasiedzi nie dali pospac, ale cóż...

moze lepiej, ze bd mie budzic, przynajmniej zaoszczedzz z 3 h :)

nastrój fajny

dzis kolejny pracowity dzien, czuje troche bolące miescnie po wczorajszym 5h wysiłku, ale sie przyzwyczaje ;)

Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innym ścieżkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

roxaneczka37, " Listy do M" cudny film, bardzo mi się podobał

dzień leniwy, w łóżku, wcinam czekoladę, próbuję się nie poddać, znależć plusy swojego jestestwa, ciężko idzie :roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, nie jestem silna, nie poszłam do pracy 2 dni, ale staram się cały czas odsuwać negatywne myśli

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, nie chcę o tym pisać ani mówić głośno ale znam kochana

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, dziękuję, jest dobrze, będzie lepiej, tego się trzymam; nikt za mnie mojego życia nie ogarnie

też się trzymaj kochana ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, amelia83, poradzicie sobie kochane, ta zmienność losu i nastrojów jest męcząca, ale do pzeżycia :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkarłatna litera, wszędzie dobrze, ale w domu...to najprawdziwsza prawda, zgadzasz się ze mną Kasiu???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, chyba tak choć w domu nie najcudowniej bo brat dziś znów pije i czuć napięcie w domu po mimo to jednak dobrze :),ale tam mi też było dobrze.

Jako dziewczynka 12-13 letnia gdy wyjechałam na ferie,wakcje to wcale nie tęskniłam za domem i nie chciałam wracać.Tata wtedy już nie żył więc nie miałam nikogo-tak czułam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkarłatna litera, ja lubię być w swoim domu, ponieważ tu znam każdy kąt, czuję się swobodnie. W lipcu byliśmy ponad tydzień u Znajomych, poza Warszawą. Było tam cudownie, warunki świetne, ale nie u siebie, tak mam od dziecka.

W dzieciństwie też chciałam by mój powrót był zauważony,głównie przez Mamę, niestety tak nie było :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, korzystaj z życia, wolnego czasu, ładnej pogody itd. a nie czekaj na jego koniec ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi